Рецепт Фаршировані болгарські перці на зиму фото

Фаршировані болгарські перці на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Фарш, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Заготовки, Фаршировані

Завжди заморожують багато різних заготовок на зиму. І такі перці, - обов'язкова заготівля. Тільки уявіть, що взимку, коли перець коштує як літак, Ви зумієте порадувати свою сім'ю цією стравою.

Заморожувати перці на зиму я рекомендую саме за цим рецептом. А вже при приготуванні Ви завжди зможете зробити підливу або зажарку до перцям на свій смак. Спробуйте, це дуже смачно і зручно!

  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Фарш м'ясний - 700 грам
  • Мал - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
фаршировані болгарські перці на зиму - фото крок 1
1. До фаршу додайте нарізану зелень і ошпарений рис.
фаршировані болгарські перці на зиму - фото крок 2
2. Додайте кетчуп.
фаршировані болгарські перці на зиму - фото крок 3
3. Додати сіль, поперчіть і перемішайте.
фаршировані болгарські перці на зиму - фото крок 4
4. У перців видаліть плодоніжки і насіння.
фаршировані болгарські перці на зиму - фото крок 5
5. Нафаршіруйте перці фаршем і відправте в морозилку.
фаршировані болгарські перці на зиму - фото крок 6
6. Заморожені перці я відразу обсмажую.
фаршировані болгарські перці на зиму - фото крок 7
7. Потім додаю воду, трохи сметани і тушу до готовності.
фаршировані болгарські перці на зиму - фото крок 8
8.Смачного!

Схожі рецепти