Фаршировані перці з фаршем і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і ситне блюдо, яке сміливо підійде не тільки для сімейної вечері, але і для святкового столу. Перець виходить ніжним і соковитим, дуже рекомендую!
Смачне і барвисте блюдо можна подавати як з гарніром, так і без нього. Приготувати фаршировані перці з фаршем і помідорами можна з будь-яким м'ясом. Підійде як змішаний, так і свинячий, яловичий або навіть легкий курячий фарш. Завдяки помідорів начинка виходить соковита і дуже смачна. Беріть на замітку!
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Болгарський перець - 10-14 штук
- Цибуля - 1-2 штук
- Морква - 1-2 штук
- Помідори - 200 грам
- Мал - 100 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Вода - 400-500 мілілітрів
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (для фаршу)
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Цибуля наріжте кубиками, моркву натріть на тертці.
Обсмажте овочі на рослинному маслі до м'якості.
Частина овочів залиште для начинки, до решти додайте томатну пасту і сметану. Тушкуйте пару хвилин і частинами влийте воду. Додайте за смаком сіль, мелений перець, доведіть до кипіння і зніміть соус з вогню.
Фарш перекладіть в глибоку миску. Додайте нарізані кубиками помідори.
Додайте обсмажену цибулю з морквою, промитий рис, зелень, сіль і улюблені спеції.
Ретельно все перемішайте.
У перців зріжте верхівку, видаліть насіння, промийте та висушіть.
Наповніть перці підготовленим фаршем, залишаючи трохи місця зверху.
Полийте перці томатно-сметанним соусом, накрийте кришкою, доведіть до кипіння і зменшивши вогонь тушкуйте близько 40 хвилин.
Фаршировані перці з фаршем і помідорами готові.
Смачного!