Фаршировані перці без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі овочеві страви, то ви швидше за все постійно в пошуку різноманітності. Якраз хочу на замітку запропонувати вам приголомшливу ідею, як приготувати фаршировані перці без м'яса. Спробуєте?
Ця страва корисне, дуже яскраве і нереально смачне. Основою буде кольорова капуста, а вже до неї можна додавати будь-які спеції, зелень, бобові. Перед подачею можна доповнити блюдо свіжим авокадо і улюбленим соусом, наприклад. Неможливо пройти повз, тим більше, що рецепт зовсім нескладний. Запам'ятовуйте і повторіть на своїй кухні.
- Кольорова капуста - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2-3 зубчиків
- Цибулина - 1-2 штук
- Сіль і перець - За смаком
- Солодкий перець - 4 штуки
- Консервована квасоля - 400 грам
- Сік лайма, спеції, Сальса - За смаком
- Авокадо і зелень - За смаком
1. Цвітну капусту вимийте, обсушити, натріть суцвіття на тертці або подрібніть в блендері. Викладіть на чистий рушник і ретельно відіжміть, щоб прибрати зайву вологу. Викладіть на сковороду, додайте трохи олії. Обсмажте капусту хвилин 5 до м'якості. За бажанням додайте цибулю, часник і зелень. В кінці посоліть і поперчіть за смаком.
2. До остигнула капусті додайте консервовану квасолю, сальсу, спеції за смаком. Ретельно все перемішайте, додайте трохи соку лайма. Усе, начинка готова.
3. Перці вимийте, очистіть, обсушити. Розкладіть начинку. Надішліть перці у жароміцних форму, накрийте фольгою. Запікайте хвилин 20-25 при температурі 180 градусів. Після зніміть фольгу, температуру збільште до 200 градусів і запікайте ще хвилин 15-20 до рум'яності і повної готовності.
4. Перед подачею доповніть скибочками авокадо, присипте зеленню, збризніть соком лайма. Ось такі класні фаршировані перці без м'яса.
Смачного!
Смачного!