Фаршировані перці в томатному соусі з кетчупом без цукру
(покроковий рецепт з фото)
Життя з діагнозом цукровий діабет повна заборон. Однак, Це не значить, що їжа повинна бути прісною і одноманітною. Пропоную приготувати фаршировані перці в томатному соусі з кетчупом.
Фарширований перець - це блюдо, улюблене багатьма. А ось використовувати звичне м'ясо - свинину, не можна. Міняємо свинину на те, що можна і корисно при діабеті. У мене фарш з курки, але ви можете використовувати фарш індички, телятину або кролятину. Мал беремо бурий, так як білий категорично не можна. В крайньому випадку можна замінити його на гречку або перлову крупу. Виходить не менш апетитно! І звичайно ж фаршировані перці з застосуванням томатного соусу вважаються найсмачніші, але як відомо багато томатні консерви містять цукор, а при діабеті його не можна. Що робити? Вихід є! Пропоную взяти томатний кетчуп "махеев'" . У його складі ви не знайдете ні цукру, ні крохмалю. Перчик виходить дивно ароматний і смачний! Спробуйте!
- Болгарський перець - 10-12 штук
- Фарш - 500 грам (у мене курячий)
- Мал - 100 грам (бурий)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатний кетчуп - 100 грам (без цукру і крохмалю)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Вода - 500 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком