Рецепт Фаршировані перці в томатному соусі фото

Фаршировані перці в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Фарш, Болгарський перець
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Фаршировані перці - знайоме всім блюдо! Хтось смажить такі перці на сковороді, хтось гасить в сметані, а ми запекти в духовці в томатному соусі. Вийде дуже смачно і соковито!

У самих фаршированих перцю нічого ні відняти, ні додати. Соус я також рекомендую залишити без змін.

  • Перець болгарський - 6 штук
  • Фарш м'ясний - 500 грам
  • Мал - 70 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Томатна паста - 200 грам
  • Сіль - За смаком
фаршировані перці в томатному соусі - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
фаршировані перці в томатному соусі - фото крок 2
Фарсі сіль, додайте промитий рис.
фаршировані перці в томатному соусі - фото крок 3
Перці зріжте у плодоніжки, видаліть насіння. Способи farshem.
фаршировані перці в томатному соусі - фото крок 4
Викладіть у форму для запікання.
фаршировані перці в томатному соусі - фото крок 5
Змішайте вершки і томатну пасту.
фаршировані перці в томатному соусі - фото крок 6
Залийте перці отриманим соусом, накрийте фольгою.
фаршировані перці в томатному соусі - фото крок 7
Запікайте в духовці при 180 градусах близько 45 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти