Фаршировані перці в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Жоден сезон не обходиться без приготування смачних фаршированих болгарських перців, а якщо в сім'ї діабетик, то з діабетичним соусом без цукру і крохмалю немає проблем його приготувати.
Опис приготування:
Щоб приготувати смачну сезонне блюдо - фаршировані болгарські перці в сім'ї, де є діабетики, до того ж, якщо ви дотримуєтеся принципів здорового харчування, то немає нічого простішого, ніж купити діабетичний кетчуп"Махеев'" без цукру і крохмалю і приготувати його так, як зазначено в покрокової інструкції до рецептом. Вийде смачна страва для здорового харчування.
- Болгарський перець - 8-10 штук (залежно від розміру)
- Мал - 100 грам
- Фарш з індички - 450 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Кетчуп - 100 грам (соус діабетичний"Махеев'" без цукру і крохмалю)
- Помідори свіжі - 250-300 грам
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Сухі ароматні трави (базилік, орегано) - 1 Чайна ложка
- Окріп - 2 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Часник - 1-2 зубчиків
Підготуйте інгредієнти.
Для початку займіться начинкою, поставте відварювати рис до напівготовності, в фарш індички додайте сіль, перець, подрібнену цибулю.
Коли звариться рис додайте у фарш і його, злегка остудити, добре вимішайте.
Болгарський перець промийте, видаліть серцевину з насінням.
Наповніть перець м'ясною начинкою, покладіть на деко або на силіконовий килимок і відправте в духовку підпічок на 30 хвилин при температурі 180- 200 градусів.
Поки запікається перець, займіться соусом, відміряйте 100 грамів кетчупу або діабетичного соусу"Махеев'" без цукру і крохмалю.
Подрібніть помідори.
На сковороду влийте рослинне масло, додайте помідори, томатний соус"Махеев'" і прогрійте, щоб помідори дали сік.
Помідори повинні розм'якшити і дати сік.
Додайте в соус порізану брусочками моркву, залийте двома склянками окропу і тушкуйте хвилин 5-7.
В цей час болгарські перці вже добре подпеклісь, дістаньте їх з духовки.
Покладіть болгарські перці в соус, накрийте кришкою і поставте не маленький вогонь на 15 хвилин.
Через 15 хвилин переверніть перці іншою стороною, су сіль за смаком, додайте подрібнений часник і пряні трави, тушкуйте ще хвилин 10.
Подавайте перці, полив соусом, посипавши зеленню петрушки зі сметаною або майонезом, не передати словами як це смачно, до того ж, корисно!