Рецепт Фаршировані перці в соусі фото

Фаршировані перці в соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Болгарський перець
ПП рецепти
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Жоден сезон не обходиться без приготування смачних фаршированих болгарських перців, а якщо в сім'ї діабетик, то з діабетичним соусом без цукру і крохмалю немає проблем його приготувати.

Опис приготування:

Щоб приготувати смачну сезонне блюдо - фаршировані болгарські перці в сім'ї, де є діабетики, до того ж, якщо ви дотримуєтеся принципів здорового харчування, то немає нічого простішого, ніж купити діабетичний кетчуп"Махеев'" без цукру і крохмалю і приготувати його так, як зазначено в покрокової інструкції до рецептом. Вийде смачна страва для здорового харчування.

  • Болгарський перець - 8-10 штук (залежно від розміру)
  • Мал - 100 грам
  • Фарш з індички - 450 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Кетчуп - 100 грам (соус діабетичний"Махеев'" без цукру і крохмалю)
  • Помідори свіжі - 250-300 грам
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Сухі ароматні трави (базилік, орегано) - 1 Чайна ложка
  • Окріп - 2 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Часник - 1-2 зубчиків
фаршировані перці в соусі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
фаршировані перці в соусі - фото крок 2
Для початку займіться начинкою, поставте відварювати рис до напівготовності, в фарш індички додайте сіль, перець, подрібнену цибулю.
фаршировані перці в соусі - фото крок 3
Коли звариться рис додайте у фарш і його, злегка остудити, добре вимішайте.
фаршировані перці в соусі - фото крок 4
Болгарський перець промийте, видаліть серцевину з насінням.
фаршировані перці в соусі - фото крок 5
Наповніть перець м'ясною начинкою, покладіть на деко або на силіконовий килимок і відправте в духовку підпічок на 30 хвилин при температурі 180- 200 градусів.
фаршировані перці в соусі - фото крок 6
Поки запікається перець, займіться соусом, відміряйте 100 грамів кетчупу або діабетичного соусу"Махеев'" без цукру і крохмалю.
фаршировані перці в соусі - фото крок 7
Подрібніть помідори.
фаршировані перці в соусі - фото крок 8
На сковороду влийте рослинне масло, додайте помідори, томатний соус"Махеев'" і прогрійте, щоб помідори дали сік.
фаршировані перці в соусі - фото крок 9
Помідори повинні розм'якшити і дати сік.
фаршировані перці в соусі - фото крок 10
Додайте в соус порізану брусочками моркву, залийте двома склянками окропу і тушкуйте хвилин 5-7.
фаршировані перці в соусі - фото крок 11
В цей час болгарські перці вже добре подпеклісь, дістаньте їх з духовки.
фаршировані перці в соусі - фото крок 12
Покладіть болгарські перці в соус, накрийте кришкою і поставте не маленький вогонь на 15 хвилин.
фаршировані перці в соусі - фото крок 13
Через 15 хвилин переверніть перці іншою стороною, су сіль за смаком, додайте подрібнений часник і пряні трави, тушкуйте ще хвилин 10.
фаршировані перці в соусі - фото крок 14
Подавайте перці, полив соусом, посипавши зеленню петрушки зі сметаною або майонезом, не передати словами як це смачно, до того ж, корисно!

Схожі рецепти