Фаршировані перці в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Жоден сезон не обходиться без приготування смачних фаршированих болгарських перців, а якщо в сім'ї діабетик, то з діабетичним соусом без цукру і крохмалю немає проблем його приготувати.
Щоб приготувати смачну сезонне блюдо - фаршировані болгарські перці в сім'ї, де є діабетики, до того ж, якщо ви дотримуєтеся принципів здорового харчування, то немає нічого простішого, ніж купити діабетичний кетчуп "махеев'" без цукру і крохмалю і приготувати його так, як зазначено в покрокової інструкції до рецептом. Вийде смачна страва для здорового харчування.
- Болгарський перець - 8-10 штук (залежно від розміру)
- Мал - 100 грам
- Фарш з індички - 450 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Кетчуп - 100 грам (соус діабетичний "махеев'" без цукру і крохмалю)
- Помідори свіжі - 250-300 грам
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Сухі ароматні трави (базилік, орегано) - 1 Чайна ложка
- Окріп - 2 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Часник - 1-2 зубчиків
Підготуйте інгредієнти.
Для початку займіться начинкою, поставте відварювати рис до напівготовності, в фарш індички додайте сіль, перець, подрібнену цибулю.
Коли звариться рис додайте у фарш і його, злегка остудити, добре вимішайте.
Болгарський перець промийте, видаліть серцевину з насінням.
Наповніть перець м'ясною начинкою, покладіть на деко або на силіконовий килимок і відправте в духовку підпічок на 30 хвилин при температурі 180- 200 градусів.