Фаршировані перці «Як у бабусі»
(покроковий рецепт з фото)
Фаршировані перці "як у бабусі" - це смачне і ситне блюдо. Всім сподобається тушкований перець з м'ясною начинкою та рисом. Беріть на замітку рецепт!
Хто любить домашні і ситні блюда, то фаршировані перці "як у бабусі" неодмінно займуть почесне місце на вашому столі. Такий рецепт завжди готували наші бабусі і мами і тим він настільки цінний. Приготовану страву з любов'ю завжди виходить смачним, що хочеться попросити добавку. Для рецепта знадобиться болгарський перець, а в начинку піде м'ясний фарш, овочі та відварений рис.
- Перецьь болгарський - 400 грам
- Свинина - 300 грам
- Рис круглий - 80 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морквина - 1 штука (невелика)
- Томатний сік - 700 грам
- Масло рослинне - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування фаршированих перців "як у бабусі" .
Болгарський перець почистіть: зріжте хвостики і видаліть насіння.
Для начинки наріжте шматочками м'ясо, почищений цибулю і моркву.
Перекрутіть через м'ясорубку м'ясо з овочами і змішайте із заздалегідь звареним рисом. Рис варіть до напівготовності. Перемішайте м'ясну начинку з рисом і додайте спеції за смаком.
Перецьь наповніть начинкою. Потім на дно каструлі налийте трохи олії, складіть фаршировані перці.
Залийте перець томатним соком, щоб рідина повністю покривала овочі. Чим більше соку, тим більше ситним вийде блюдо. Сік можна злегка підсолити. Поставте каструлю на вогонь, щоб сік закипів.
Гасіть перець після закипання 40 хвилин на повільному вогні під кришкою. Начинка повністю приготується.
Готову страву в гарячому вигляді подавайте до столу. Смачного!