Фаршировані перці з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Втомилися від обридлих гарнірів? Душа просить яскравих фарб і свята? Тоді я розповім, як приготувати фаршировані перці з фаршем в домашніх умовах! Дуже смачно і досить просто. Пробуйте!
Впевнена, у вас це блюдо вийде з першої спроби, адже тут взагалі не потрібні особливі кулінарні вміння, тут навіть дитина впорається! Але не дивлячись на всю простоту, ви і самі знаєте, як приємно їсти це ароматне блюдо. Порадуйте ж домочадців і себе яскравими фарбами, приготуйте перці!
- Фарш - 300 грам
- Рис пропарений - 60 грам
- Перці - 4 штуки
- Крем - 100 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Фарш змішаємо з рисом і спеціями за смаком.
2. Перці моєму, позбавляємося від серцевини з насінням, і замість них наповнюємо перці фаршем.
3. На дно глибокої форми для запікання викладаємо шматочок вершкового масла, щоб змастити поверхню, а потім перці. До сметані додамо стільки ж води і цим "бульйоном" заливаємо перці. Спеції - за смаком.
4. При температурі в 170 градусів я гасила перці під кришкою півгодини, а потім без кришки ще 10-15 хвилин. Готово!