Рецепт Фаршировані перці з фаршем фото

Фаршировані перці з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Болгарський перець
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Втомилися від обридлих гарнірів? Душа просить яскравих фарб і свята? Тоді я розповім, як приготувати фаршировані перці з фаршем в домашніх умовах! Дуже смачно і досить просто. Пробуйте!

Опис приготування:

Впевнена, у вас це блюдо вийде з першої спроби, адже тут взагалі не потрібні особливі кулінарні вміння, тут навіть дитина впорається! Але не дивлячись на всю простоту, ви і самі знаєте, як приємно їсти це ароматне блюдо. Порадуйте ж домочадців і себе яскравими фарбами, приготуйте перці!

  • Фарш - 300 грам
  • Рис пропарений - 60 грам
  • Перці - 4 штуки
  • Крем - 100 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
фаршировані перці з фаршем - фото крок 1
1. Фарш змішаємо з рисом і спеціями за смаком.
фаршировані перці з фаршем - фото крок 2
2. Перці моєму, позбавляємося від серцевини з насінням, і замість них наповнюємо перці фаршем.
фаршировані перці з фаршем - фото крок 3
3. На дно глибокої форми для запікання викладаємо шматочок вершкового масла, щоб змастити поверхню, а потім перці. До сметані додамо стільки ж води і цим"бульйоном" заливаємо перці. Спеції - за смаком.
фаршировані перці з фаршем - фото крок 4
4. При температурі в 170 градусів я гасила перці під кришкою півгодини, а потім без кришки ще 10-15 хвилин. Готово!

Схожі рецепти