Пенне
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати пенне. У нашій країні цей вид макаронних виробів більше відомий як пір'я. Зробіть такі до вечері або на обід, ви не витратите більше 20-30 хвилин на весь процес.
Пенне можна зробити з будь-якими добавками: з овочами, м'ясом, сиром, фаршем, соусом. Сьогодні зробимо з копченими ковбасками, грибами і сиром. Макарони можна окремо відварити в підсоленій воді, а потім обсмажити на сковороді або зробити все разом в глибокій сковороді. Подають блюдо відразу після приготування, поки воно ще гаряче.
- Копчена ковбаса - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Гриби - 100 грам
- Пенне - 3 склянки
- Бульйон курячий - 2 склянки
- Червоний перець - 280 грам (маринований)
- Сир - 250 грам
- Шпинат - 1 пучок
1
Перець і ковбаску наріжте невеликими шматочками.
2
Очистіть і наріжте шматочками гриби, подрібніть часник і цибулю. Вимийте шпинат і нарубати його крупно.
3
Сковороду відправте на вогонь, викладіть ковбаску, а через 1 хвилину цибулю, часник, гриби. Обсмажуйте все на середньому вогні.
4
Через пару хвилин додайте макарони, влийте курячий бульйон, маринований перець, натертий на крупній тертці сир, шпинат.
5
Перемішайте все вміст і зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте сковороду кришкою і готуйте 5-8 хвилин.
6
Приберіть кришку і перемішайте макарони, готуйте до випаровування рідини або відразу зніміть з вогню. Смачного!