Пенне рігате з кальмарами і мідіями
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати повноцінне друга страва з серії 2 в 1: і гарнір, і морепродукти. Приготувати його можна дуже просто і швидко, а результат обов'язково порадує всю вашу сім'ю.
При приготуванні Пенне рігате з кальмарами і мідіями можна використовувати не тільки макаронні вироби пенне, дуже доречні тут будуть і спагетті. Також морепродукти ви можете змінювати і доповнювати на свій смак.
- Кальмар - 200 грам (тушка)
- Мідії - 200 грам
- Томати - 300 грам (у власному соку)
- Оливки - 100 грам
- Чилі - 1 штука
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Розмарин свіжий - 1 штука
- Пенне - 400 грам
- Сіль - За смаком
Кальмари наріжте, мідії розморозити.
Розігрійте в сковороді оливкове масло, додайте розмарин. Обсмажуйте 2 хвилини.
Додайте морепродукти до розмарину і обсмажте все разом.
Оливки наріжте.
Розмарин приберіть з сковороди. Додайте оливки.
Додайте томати у власному соку.
Пенне відваріть до готовності в підсоленій воді, додайте вершкове масло.
Додайте пенне в сковороду, перемішайте і подавайте. Смачного!