Рецепт Пельмені в мультиварці на пару фото

Пельмені в мультиварці на пару
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

Володарі мультіварок готують в них практично все - від супів і до десертів. Якщо ви ще не пробували, пропоную зробити пельмені в мультиварці на пару - це смачно і досить просто.

Ви ще не знаєте, як приготувати пельмені в мультиварці на пару? Тоді пропоную вам ознайомитися з докладною інструкцією.

1. Насамперед необхідно замісити тісто. Для цього вбити в глибоку миску яйце, злегка збити виделкою. Додати воду і сіль за смаком. Поступово вводити борошно, замішуючи досить круте тісто. Воно повинно бути тугим, але еластичним. Готове тісто можна відкласти на час, щоб воно трохи "відпочило" .

2. Тим часом можна зайнятися начинкою. Для її приготування потрібно вимити, обсушити і нарізати шматочками м'ясо. Класичний варіант - це свинина і яловичина в рівних пропорціях. Пропустити м'ясо через м'ясорубку.

3. Цибулину очистити і також відправити в м'ясорубку.

4. Посолити і поперчити фарш за смаком. При бажанні можна додати сухі трави або інші улюблені спеції.

5. Тепер можна ліпити пельмені. Тісто викласти на присипану борошном поверхню. Розкачати досить тонко.

6. Вирізати кружечки за допомогою форми для печива або склянки.

7. В середину кожного викласти невелику кількість м'ясної начинки.

8. Акуратно заліпити краю.

9. Пельмені в мультиварці на пару в домашніх умовах можна готувати відразу або частина відправити в морозилку. Форму для приготування на пару змастити трохи вершковим маслом і викласти пельмені на невеликій відстані один від одного.

10. На дно чаші мультиварки налити близько 3 мульти склянок води (можна використовувати окріп, тоді час приготування скоротиться приблизно вдвічі). Поставити форму в мультиварку. Готувати можна на

Sup режими або самогон, а також в режимі Мультіповар. Час приготування - близько 25 хвилин.

Готові пельмені можна подавати до столу зі сметаною, присипавши свіжою зеленню.

  • М'ясо - 1 кілограм
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 1 кілограм
  • Вода - 400-500 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Ви ще не знаєте, як приготувати пельмені в мультиварці на пару? Тоді пропоную вам ознайомитися з докладною інструкцією.

1. Насамперед необхідно замісити тісто. Для цього вбити в глибоку миску яйце, злегка збити виделкою. Додати воду і сіль за смаком. Поступово вводити борошно, замішуючи досить круте тісто. Воно повинно бути тугим, але еластичним. Готове тісто можна відкласти на час, щоб воно трохи "відпочило" .

2. Тим часом можна зайнятися начинкою. Для її приготування потрібно вимити, обсушити і нарізати шматочками м'ясо. Класичний варіант - це свинина і яловичина в рівних пропорціях. Пропустити м'ясо через м'ясорубку.

3. Цибулину очистити і також відправити в м'ясорубку.

4. Посолити і поперчити фарш за смаком. При бажанні можна додати сухі трави або інші улюблені спеції.

5. Тепер можна ліпити пельмені. Тісто викласти на присипану борошном поверхню. Розкачати досить тонко.

6. Вирізати кружечки за допомогою форми для печива або склянки.

7. В середину кожного викласти невелику кількість м'ясної начинки.

8. Акуратно заліпити краю.

9. Пельмені в мультиварці на пару в домашніх умовах можна готувати відразу або частина відправити в морозилку. Форму для приготування на пару змастити трохи вершковим маслом і викласти пельмені на невеликій відстані один від одного.

10. На дно чаші мультиварки налити близько 3 мульти склянок води (можна використовувати окріп, тоді час приготування скоротиться приблизно вдвічі). Поставити форму в мультиварку. Готувати можна на

Sup режими або самогон, а також в режимі Мультіповар. Час приготування - близько 25 хвилин.

Готові пельмені можна подавати до столу зі сметаною, присипавши свіжою зеленню.

Схожі рецепти