Рецепт Брокколі в мультиварці на пару фото

Брокколі в мультиварці на пару
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Брокколі
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Корисний обід, Легка вечеря, Обід за 30 хвилин, Обід на швидку руку
Гарніри, Страви на пару

Брокколі - це смачно. Брокколі на пару - це смачно і корисно. А брокколі на пару в мультиварці - це смачно, корисно і так ще і дуже просто! Ділюся цим елементарним рецептом.

Простий рецепт брокколі в мультиварці на пару допоможе вам заощадити час і приготувати смачний гарнір буквально за лічені хвилини, а мінімальна кількість калорій в цій страві дасть вам повне право на невеличкий відступ від дієти і додатковий шматочок десерту.

  • Брокколі - 1 кілограм
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Перець духмяний мелений - За смаком
  • Гострий перчик чилі - За смаком (опціонально)
  • Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
брокколі в мультиварці на пару - фото крок 1
Отже, брокколі моєму, гострим ножем зрізаємо стебло і поділяємо капусту на суцвіття.
брокколі в мультиварці на пару - фото крок 2
Суцвіття брокколі кладемо в контейнер мультиварки (або на верхній рівень пароварки - за допомогою цього приладу, само собою, брокколі теж можна приготувати).
Наливаємо в чашу 5-6 мірних стаканчиків води, включаємо агрегат. Готуватися брокколі на пару буде буквально 7-1-0 хвилин, в залежності від розміру суцвіть.
брокколі в мультиварці на пару - фото крок 3
У сковороді розігріваємо оливкове масло.
брокколі в мультиварці на пару - фото крок 4
Чистимо і дрібно ріжемо часник. Дрібно рубаємо його або видавлюємо прямо в сковороду з маслом і смажимо, постійно помішуючи, півхвилини.
брокколі в мультиварці на пару - фото крок 5
Видавлюємо туди ж лимонний сік і, при бажанні, нарізаний тонкими смужками чилі.
брокколі в мультиварці на пару - фото крок 6
Додаємо соєвий соус, перчим, перемішуємо, знімаємо з вогню.
брокколі в мультиварці на пару - фото крок 7
Заправляємо брокколі ароматним часниковим маслом і подаємо до столу гарячою - з пилу-з жару.

Схожі рецепти