Пельмені в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Спробувавши приготувати пельмені в аерогрилі за запропонованим рецептом, ви назавжди вирішите проблему швидкого харчування і будете варити продукти таким чином в самих екстремальних випадках.
Пельмені вважають стравою, яке виручить у важку хвилину, нагодує наскочили зненацька гостей, вгамує голод членів сім'ї в той вечір, коли господиня відсутня. Заздалегідь приготовлені або завчасно куплені, вони допоможуть у важку хвилину вирішити проблему харчування. Пропонується вашій увазі ще один рецепт приготування цих чудових напівфабрикатів, Котрий, безсумнівно, відшукає своїх шанувальників.
Дивіться, як приготувати пельмені в аерогрилі.
- Пельмені - 1 кілограм
- Майонез або сметана - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Перед тим, як приготувати пельмені в аерогрилі, необхідно розморозити продукти. Підготуйте керамічні горщики. Розкладіть в них сирі пельмені. Додайте солі. Використовуваний майонез повинен бути рідким. Якщо необхідно, розбавте його водою.
2. Налийте в горщики майонез. Рідина повинна на 2/3 частини заповнити горщик. Додайте окропу, щоб пельмені перебували в рідині.
3. Зберіть аерогриль. Першим встановіть піддон, в який буде збиратися жир. Зверху накрийте нижній гратами. Керамічний посуд накрийте кришками і поставте в аерогриль. Час приготування становить півгодини, при високій швидкості вентилятора і температурі 260 З.
4. Через встановлений проміжок часу пристрій подасть звуковий сигнал. Витягуєте горщики. Перед вами приготоване смачна страва.