Пельмені в горщиках в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Пельмені, приготовані в горщиках в аерогрилі вельми відрізняються від варених або смажених на сковороді. Такі пельмені виходять смачніше, до того ж, містять менше калорій. Раджу спробувати!
В аерогрилі страви готуються досить швидко, Крім того, немає необхідності стежити за часом приготування. Приготуйте пельмені в горщиках за допомогою аерогрилю, і заощадите масу часу, а страва вийде відмінним. Отже, на Ваш суд пропоную рецепт приготування пельменів в горщиках в аерогрилі!
- Пельмені - 1 кілограм
- Майонез - 200 грам (або крем)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Вода - За смаком
1. Розморожуємо пельмені. Якщо Ви приготували домашні, то відразу складаєте їх в горщики. Солимо.
2. Майонез, якщо він густий, розбавляємо невеликою кількістю води. Рідкий можна розбавляти. Також замість майонезу можна використовувати сметану - страва вийде ніжніше.
3. Заливаємо майонез (або сметану) в горщики приблизно на 2/3 посуду.
4. Заливаємо пельмені окропом.
5. На дно аерогрилю встановлюємо піддон для збору жиру, а на нього - нижню решітку. Ставимо в аерогриль горщики з пельменями, закриваємо їх кришками. Встановлюємо температуру готування - 260 градусів, час приготування - півгодини. Швидкість вентилятора повинна бути високою.
6. По завершенню 30 хвилин пельмені готові! Прикрашаємо їх дрібно нарізаною зеленню і подаємо до столу. Смачного!