Пельмені з грибами в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Від такого чудесного горщика вже точно ніхто не відязикаться, адже в ньому ми зі звичайних пельменів приготуємо шикарне блюдо, та ще й гриби додамо, щоб смачніше було - просто смакота.
Я вже не раз говорила, в горщиках що не приготуй, все виходить смачно, тому навіть звичайні пельмені, куплені в магазині, тут можуть перетворитися на справжній кулінарний шедевр. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати пельмені з грибами в горщиках, з якими вечерю чи обід стане справжнім святом. Ви тільки подумайте, яке ідеальне тут поєднання інгредієнтів, думаю, що від такої страви ніхто не відязикаться. І ще один плюс цих пельменів в тому, що приготувати їх досить просто, адже, коли язик йде про горщику, то стає зрозуміло - більшу частину роботи на себе бере духовка. Ну а раз все так просто, то чому б нам не приготувати таку страву для своєї родини, адже так приємно час від часу балувати улюблених, а з цим рецептом приготування пельменів з грибами в горщиках зробити це простіше простого.
- Пельмені - 325 грам
- Печериці - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Крем - 250 грам
- Кріп свіжий - 50 грам
- Перець запашний горошком - 4 штуки
- Вода - 1, 5 L
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, гранульований часник )
- Сіль - За смаком