Рецепт Пельмені в горщиках з грибами фото

Пельмені в горщиках з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби, Печериці
Пісні страви
На обід, На вечерю, Святковий обід
Гарячі страви, Пельмені

Оригінальний і простий рецепт пельменів в горщиках з грибами - до вашої уваги. Це економне і ситне блюдо "на швидку руку" може виступати головним на святковому столі. Спробуйте!

Всі ми знаємо, як готувати пельмені, але чомусь у нас їх не прийнято сприймати всерйоз. Так ось, якщо звичайні гарніри вам вже приїлися, бюджет або час не дозволяють приготувати щось складніше - здивувати гостей можна дізнавшись, як приготувати пельмені в горщиках з грибами, і пригостити їх цим незвичайним блюдом. І нехай ніхто не піде голодним

1. Пельмені поки дістаємо розморожувати при кімнатній температурі. Можна просто їх відразу ж розкласти по горщикам, нехай розморожують там.

2. Цибулю і гриби моєму, чистим, і нарізаємо, як вам подобається.

3. На плиті розігріваємо сковороду з рослинним маслом, і обсмажуємо цибулю до прозорості, і туди ж всипаємо гриби. Засипаємо обсмажену суміш поверх пельменів.

4. А тепер займемося соусом. Тут все просто - сметану, залишки масла зі сковороди, сіль, перець і улюблені спеції змішуємо між собою.

5. Розбавляємо тепер наш соус водою так, щоб приготовленої заправки вистачило на все горщики. Пельмені повинні бути повністю покриті рідиною.

6. Заливаємо соус в кожен горщик, накриваємо кришками і ставимо в тільки що включену духовку на 30-40 хвилин. Перевіряти по готовності фаршу в пельменях.

У цьому простому рецепті пельменів в горщиках з грибами плиту не обов'язково попередньо розжарювати, - адже горщики, особливо не надто якісні, можуть і не витримати перепаду температур, - спочатку охолонути від заморожених пельменів, а потім відразу в жар, - тому будьте пильні, не допускайте такого! Взагалі мене цей рецепт приготування пельменів в горщиках з грибами порадував своєю доступністю, а моїх близьких - своєю оригінальністю, тепер частіше їх готую Спробуйте і ви!


  • Пельмені - 500 грам(1 упаковка)
  • Печериці - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Крем - 300 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Всі ми знаємо, як готувати пельмені, але чомусь у нас їх не прийнято сприймати всерйоз. Так ось, якщо звичайні гарніри вам вже приїлися, бюджет або час не дозволяють приготувати щось складніше - здивувати гостей можна дізнавшись, як приготувати пельмені в горщиках з грибами, і пригостити їх цим незвичайним блюдом. І нехай ніхто не піде голодним

1. Пельмені поки дістаємо розморожувати при кімнатній температурі. Можна просто їх відразу ж розкласти по горщикам, нехай розморожують там.

2. Цибулю і гриби моєму, чистим, і нарізаємо, як вам подобається.

3. На плиті розігріваємо сковороду з рослинним маслом, і обсмажуємо цибулю до прозорості, і туди ж всипаємо гриби. Засипаємо обсмажену суміш поверх пельменів.

4. А тепер займемося соусом. Тут все просто - сметану, залишки масла зі сковороди, сіль, перець і улюблені спеції змішуємо між собою.

5. Розбавляємо тепер наш соус водою так, щоб приготовленої заправки вистачило на все горщики. Пельмені повинні бути повністю покриті рідиною.

6. Заливаємо соус в кожен горщик, накриваємо кришками і ставимо в тільки що включену духовку на 30-40 хвилин. Перевіряти по готовності фаршу в пельменях.

У цьому простому рецепті пельменів в горщиках з грибами плиту не обов'язково попередньо розжарювати, - адже горщики, особливо не надто якісні, можуть і не витримати перепаду температур, - спочатку охолонути від заморожених пельменів, а потім відразу в жар, - тому будьте пильні, не допускайте такого! Взагалі мене цей рецепт приготування пельменів в горщиках з грибами порадував своєю доступністю, а моїх близьких - своєю оригінальністю, тепер частіше їх готую Спробуйте і ви!

Схожі рецепти