Пельмені в горщиках з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний і простий рецепт пельменів в горщиках з грибами - до вашої уваги. Це економне і ситне блюдо "на швидку руку" може виступати головним на святковому столі. Спробуйте!
Всі ми знаємо, як готувати пельмені, але чомусь у нас їх не прийнято сприймати всерйоз. Так ось, якщо звичайні гарніри вам вже приїлися, бюджет або час не дозволяють приготувати щось складніше - здивувати гостей можна дізнавшись, як приготувати пельмені в горщиках з грибами, і пригостити їх цим незвичайним блюдом. І нехай ніхто не піде голодним
1. Пельмені поки дістаємо розморожувати при кімнатній температурі. Можна просто їх відразу ж розкласти по горщикам, нехай розморожують там.
2. Цибулю і гриби моєму, чистим, і нарізаємо, як вам подобається.
3. На плиті розігріваємо сковороду з рослинним маслом, і обсмажуємо цибулю до прозорості, і туди ж всипаємо гриби. Засипаємо обсмажену суміш поверх пельменів.
4. А тепер займемося соусом. Тут все просто - сметану, залишки масла зі сковороди, сіль, перець і улюблені спеції змішуємо між собою.
5. Розбавляємо тепер наш соус водою так, щоб приготовленої заправки вистачило на все горщики. Пельмені повинні бути повністю покриті рідиною.
6. Заливаємо соус в кожен горщик, накриваємо кришками і ставимо в тільки що включену духовку на 30-40 хвилин. Перевіряти по готовності фаршу в пельменях.
У цьому простому рецепті пельменів в горщиках з грибами плиту не обов'язково попередньо розжарювати, - адже горщики, особливо не надто якісні, можуть і не витримати перепаду температур, - спочатку охолонути від заморожених пельменів, а потім відразу в жар, - тому будьте пильні, не допускайте такого! Взагалі мене цей рецепт приготування пельменів в горщиках з грибами порадував своєю доступністю, а моїх близьких - своєю оригінальністю, тепер частіше їх готую Спробуйте і ви!
- Пельмені - 500 грам(1 упаковка)
- Печериці - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 300 грам
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Пельмені поки дістаємо розморожувати при кімнатній температурі. Можна просто їх відразу ж розкласти по горщикам, нехай розморожують там.
2. Цибулю і гриби моєму, чистим, і нарізаємо, як вам подобається.
3. На плиті розігріваємо сковороду з рослинним маслом, і обсмажуємо цибулю до прозорості, і туди ж всипаємо гриби. Засипаємо обсмажену суміш поверх пельменів.
4. А тепер займемося соусом. Тут все просто - сметану, залишки масла зі сковороди, сіль, перець і улюблені спеції змішуємо між собою.
5. Розбавляємо тепер наш соус водою так, щоб приготовленої заправки вистачило на все горщики. Пельмені повинні бути повністю покриті рідиною.
6. Заливаємо соус в кожен горщик, накриваємо кришками і ставимо в тільки що включену духовку на 30-40 хвилин. Перевіряти по готовності фаршу в пельменях.
У цьому простому рецепті пельменів в горщиках з грибами плиту не обов'язково попередньо розжарювати, - адже горщики, особливо не надто якісні, можуть і не витримати перепаду температур, - спочатку охолонути від заморожених пельменів, а потім відразу в жар, - тому будьте пильні, не допускайте такого! Взагалі мене цей рецепт приготування пельменів в горщиках з грибами порадував своєю доступністю, а моїх близьких - своєю оригінальністю, тепер частіше їх готую Спробуйте і ви!