Печеня в горщиках в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Це спекотне не тільки виходить неймовірно смачним, але в той же час на його приготування ми витратимо набагато менше часу завдяки аерогриля - подвійна користь.
Це дуже простий рецепт спекотного в горщиках в аерогрилі, який дозволить вам заощадити час і приготувати неймовірно смачне і м'яке м'ясо. Не знаю чому, але все, що готується в горщику, завжди має якийсь особливий смак домашньої кухні і асоціюється з селом. Ну а якщо у вас є таке диво техніки як аерогриль, то ви можете дозволити собі готувати цю страву хоч кожен день. Тому не будемо довго говорити про чудовому смаку м'яса, краще я відразу розповім вам, як приготувати печеню в горщиках в аерогрилі дуже просто.
- М'ясо - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Зелень свіжа - 20 грам
- Сіль - За смаком
- Перець духмяний мелений - За смаком
Для початку ми розберемося з м'ясом і найкраще використовувати шийку або грудинку. Нарізаємо м'ясо на невеликі кубики, додаємо сіль і запашний перець, перемішуємо і викладаємо на дно горщиків.
Тепер нарізаємо цибулю півкільцями, а часник нарізаємо дрібно. Додаємо майонез, перемішуємо і викладаємо в горщики поверх м'яса.
Зверху для того, щоб м'ясо було ще ніжніше ложем ложечку сметани. Додаємо пару ложок води, накриваємо кришкою і ставимо в аерогриль. Готовим при 20 градусах на середній швидкості протягом 40 хвилин. Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо з будь-яким гарніром.