Печиво з Нутеллою
(покроковий рецепт з фото)
Будьте уважні, адже після першого ж шматочка вам відразу захочеться з'їсти ще і ще. Ви станете залежні від цих ласощів. Розповім про смачні рецепти, як приготувати печиво з Нутеллою.
У вас вийде м'яке, трохи тягуче печиво з приємною текстурою і ароматом. Можете додати в тісто ще і шматочки шоколаду, вийде смачніше подвійно. Всього вийде близько 10 невеликих штучок. Перед випічкою відправте тісто на 1 час в холодильник. Можете і зовсім зберігати тісто близько 24-48 годин.
- Борошно - 2, 5 склянки
- Сода - 1, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 240 грам
- Nutella - 1, 5 склянки
- Цукор - 2 склянки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
1. Змішайте борошно з содою, сіллю, розпушувачем. В окремій мисці змішайте м'яке вершкове масло з Нутеллою, цукром, молоком і курячими яйцями.
2. Введіть борошняну суміш до масляної з шоколадною пастою. Накрийте тісто плівкою і відправте на 1 час в холодильник.
3. Застеліть деко пергаментом і викладіть ложкою печиво.
4. Випікайте його в розігрітій до 180 градусів духовці 8-10 хвилин. Подавайте печиво після охолодження.