Рецепт Печиво з Нутеллою фото

Печиво з Нутеллою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко , Нутелла
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Будьте уважні, адже після першого ж шматочка вам відразу захочеться з'їсти ще і ще. Ви станете залежні від цих ласощів. Розповім про смачні рецепти, як приготувати печиво з Нутеллою.

Опис приготування:

У вас вийде м'яке, трохи тягуче печиво з приємною текстурою і ароматом. Можете додати в тісто ще і шматочки шоколаду, вийде смачніше подвійно. Всього вийде близько 10 невеликих штучок. Перед випічкою відправте тісто на 1 час в холодильник. Можете і зовсім зберігати тісто близько 24-48 годин.

  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Сода - 1, 5 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 240 грам
  • Nutella - 1, 5 склянки
  • Цукор - 2 склянки
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
печиво з Нутеллою - фото крок 1
1. Змішайте борошно з содою, сіллю, розпушувачем. В окремій мисці змішайте м'яке вершкове масло з Нутеллою, цукром, молоком і курячими яйцями.
печиво з Нутеллою - фото крок 2
2. Введіть борошняну суміш до масляної з шоколадною пастою. Накрийте тісто плівкою і відправте на 1 час в холодильник.
печиво з Нутеллою - фото крок 3
3. Застеліть деко пергаментом і викладіть ложкою печиво.
печиво з Нутеллою - фото крок 4
4. Випікайте його в розігрітій до 180 градусів духовці 8-10 хвилин. Подавайте печиво після охолодження.

Схожі рецепти