Тости з Нутеллою і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Як для вас виглядає ідеальний сніданок? Щось солодке і швидке або, навпаки, ситне? А що якщо обидва варіанти з'єднати! що, таке можливо, хоча з боку дивно. Але вам варто спробувати.
На ваш суд пропоную рецепт, в якому розповідається про те, як приготувати тости з нутелою і беконом. А ви не знали, що вони добре поєднуються? Пора забути про забобони і спробувати щось нове. І обов'язково подавайте до такого сніданку кухлик кави. До чого виходить ароматно, смачно і дуже ситно!
- Бекон - 6 скибочок
- Хліб для тостів - 6 скибочок
- Цукор з корицею - 2 Ст. Ложки
- Nutella - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Вершки нежирні - 180 мілілітрів
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка

1. Спочатку зробіть соус. Змішайте Нутеллу з 1 ст. Ложкою вершків.

2. В іншій мисці перемішайте 2 немає. Ложки цукру з корицею, вершками і яйцями.

3. В цей же час скибочки бекону відправте запікатися в духовку при 200 градусах на 11 хвилин.

4. Тепер займіться тостами. Умочіть їх в яєчну суміш, а потім обсмажте в олії з кожного боку по 2 хвилини.

5. Потім обваляйте тости в які залишилися цукрі з корицею, і перекладіть скибочки на деко. Запікайте хліб протягом 4-х хвилин в духовці.

6. Перед подачею полийте тости соусом, а поруч викладіть бекон. Смачного сніданку!