Тірамісу з Нутеллою
(покроковий рецепт з фото)
Класичний італійський десерт здавалося б не може бути смачнішим. Але якщо ви готові експериментувати, тоді спробуйте цей варіант, як приготувати Тірамісу з Нутеллою.
1. Щоб зробити Тірамісу з Нутеллою в домашніх умовах для початку заваріть чашечку ароматної кави. Дайте йому трохи охолонути.
2. Мартенс відділи Желтков. Додайте до білків трохи цукру і почніть збивати. Поступово додавайте цукор, поки маса не стане щільною.
3. Маскарпоне з'єднайте зі збитими білками і акуратно перемішайте, щоб не порушити легкість.
4. Савоярді занурюйте в злегка остиглий кави і викладайте на дно форми для подачі.
5. Зверху розподіліть трохи крему.
6. Додайте трохи Нутеллою.
7. Повторіть шари - палички Савоярді, розмочені в кави, Маскарпоне і шоколадна Нутрелла.
8. Зверху присипте просіяним какао. От і все, десерт готовий.
Тепер його потрібно відправити в холодильник хоча б на півгодинки.
Ось такий простий рецепт Тірамісу з Нутеллою. Перед подачею можна доповнити зверху листком м'яти для краси. Дуже смачний, насичено шоколадний і дуже ароматний десерт. Побалуйте себя сладеньким!
- Маскарпоне - 250 грам
- Яйце - 3 штуки
- Nutella - 100 грам
- Цукор - 100 грам
- Savojardi - 8 штук
- Какао - 2 Ст. Ложки
2. Мартенс відділи Желтков. Додайте до білків трохи цукру і почніть збивати. Поступово додавайте цукор, поки маса не стане щільною.
3. Маскарпоне з'єднайте зі збитими білками і акуратно перемішайте, щоб не порушити легкість.
4. Савоярді занурюйте в злегка остиглий кави і викладайте на дно форми для подачі.
5. Зверху розподіліть трохи крему.
6. Додайте трохи Нутеллою.
7. Повторіть шари - палички Савоярді, розмочені в кави, Маскарпоне і шоколадна Нутрелла.
8. Зверху присипте просіяним какао. От і все, десерт готовий.
Тепер його потрібно відправити в холодильник хоча б на півгодинки.
Ось такий простий рецепт Тірамісу з Нутеллою. Перед подачею можна доповнити зверху листком м'яти для краси. Дуже смачний, насичено шоколадний і дуже ароматний десерт. Побалуйте себя сладеньким!