Млинці з Нутеллою
(покроковий рецепт з фото)
Млинці та оладки більш популярні до сніданку, але солодке на сніданок люблять не всі. Якщо ви входите в число сладкоеежек, тоді сміливо зробіть такі за рецептом, як приготувати млинці з Нутеллою.
Можете зробити тонкі або товсті млинці. Нутеллу можна замінити розплавленим шоколадом, а також начинкою з перетертих ягід. Начинити млинець Нутеллою можна відразу після обсмажування. Подавайте їх відразу або після охолодження, мені ж подобається їсти їх теплими. Готові млинці можна прикрасити збитими вершками, свіжими фруктами і ягодами, медом або сметаною.
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 1, 5 склянки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Nutella - За смаком
1. Змішайте в мисці борошно, сіль і цукор.
2. В іншій мисці змішайте курячі яйця з молоком.
3. Влийте молочно-яєчну суміш до сухих інгредієнтів.
4. Гарненько перемішайте суміш, щоб не було грудочок.
5. Додайте столову ложку розтопленого і охолодженого вершкового масла.
6. Надішліть тісто на 2 години в холодильник. Якщо тісто дуже рідке, додайте ще трохи борошна.
7. Розігрійте сковороду з краплею олії, викладіть близько ополоника тесту.
8. Круговими рухами сковороди розподіліть тісто по її поверхні, щоб сформувати млинець.
9. Обсмажте млинець до золотистої скоринки з двох сторін і перекладіть в тарілку, виконайте ті ж дії з іншим тестом.
10. Викладіть неповну столову ложку шоколадно-горіхової пасти.
11. Розмажте Нутеллу по всій поверхні млинчика, потім скрутіть трубочкою.
12. Подавайте млинці відразу після приготування, прикрасивши їх збитими вершками.