Рецепт Печеня з овочів фото

Печеня з овочів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Морква
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

Секрет цієї страви в тому, що всі інгредієнти спочатку готуються окремо, а змішуються вже в кінці. Завдяки цьому овочі не перетворюються в кашу. І, по-моєму, так навіть смачніше.

Печеня готуйте так: обсмажте на сильному вогні окремо м'ясо, морква, цибуля і картопля. Складіть їх в одну посуд, додайте спеції, томатну пасту, розведену у воді, і перемішайте. Гасіть на слабкому вогні до готовності. Для 5 Готовності хвилин солі, додайте часник. Смачного!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Перець горошком - 3-4 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Соєвий соус - 2 чайних ложки
  • Томатна паста - 3 чайних ложки
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Перець чилі - За смаком
  • Паприка солодка - За смаком
  • Сіль - За смаком
печеня з овочів - фото крок 1
М'ясо порізати шматочками і обсмажте до рум'яної скоринки на олії на середньо-високому вогні. В кінці смаження додайте соєвий соус.
печеня з овочів - фото крок 2
Окремо обсмажте моркву.
печеня з овочів - фото крок 3
Цибуля також обсмажте окремо.
печеня з овочів - фото крок 4
І порізані крупно картопля. Всі овочі і м'ясо смажте на сильному вогні не тривалий час.
печеня з овочів - фото крок 5
Змішайте всі обсмажені інгредієнти, додайте лавровий лист, перець духмяний, перець чилі, паприка, томатну пасту розведену у воді. Перемішайте і тушкуйте на слабкому вогні до готовності. Для 5 хвилин до готовності посоліть і додайте часник.

Схожі рецепти