Печеня з овочів
(покроковий рецепт з фото)
Секрет цієї страви в тому, що всі інгредієнти спочатку готуються окремо, а змішуються вже в кінці. Завдяки цьому овочі не перетворюються в кашу. І, по-моєму, так навіть смачніше.
Печеня готуйте так: обсмажте на сильному вогні окремо м'ясо, морква, цибуля і картопля. Складіть їх в одну посуд, додайте спеції, томатну пасту, розведену у воді, і перемішайте. Гасіть на слабкому вогні до готовності. Для 5 Готовності хвилин солі, додайте часник. Смачного!
- Свинина - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Перець горошком - 3-4 штук
- Часник - 3 зубчики
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Томатна паста - 3 чайних ложки
- Вода - 1, 5 склянки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чилі - За смаком
- Паприка солодка - За смаком
- Сіль - За смаком
М'ясо порізати шматочками і обсмажте до рум'яної скоринки на олії на середньо-високому вогні. В кінці смаження додайте соєвий соус.
Окремо обсмажте моркву.
Цибуля також обсмажте окремо.
І порізані крупно картопля. Всі овочі і м'ясо смажте на сильному вогні не тривалий час.
Змішайте всі обсмажені інгредієнти, додайте лавровий лист, перець духмяний, перець чилі, паприка, томатну пасту розведену у воді. Перемішайте і тушкуйте на слабкому вогні до готовності. Для 5 хвилин до готовності посоліть і додайте часник.