Паста з вином і креветками
(покроковий рецепт з фото)
Романтична вечеря асоціюється з вином і продуктами з афродизіаком, наприклад, з морепродуктами. Так чому б не поєднати ці продукти в одній страві. Тим більше, що є прекрасний рецепт. Читайте!
У покрокової інструкції описано, як приготувати пасту з вином і креветками, в складі також є овочі і гриби. І все це доповнить гостра каджунськой суміш. Блюдо повноцінно і не потребує соусі або гарнір, адже все це відразу ж буде готуватися разом. Для такої варіації підійдуть короткі макаронні вироби.
- Паста коротка - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Цукіні - 0, 5 штуки
- Шиітаке - 100 грам
- Креветки - 200 грам
- Печериці - 200 грам
- Вино "марсала" - 120 мілілітрів
- Курячий бульйон - 360 мілілітрів
- Вершки жирні - 1 Ст. Ложка
- Каджунськой суміш спецій - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Кукурудзяний крохмаль - 2 чайних ложки
1. На самому початку відваріть пасту в киплячій підсоленій воді до готовності.
2. Дрібно наріжте часник, а цибулю наріжте півкільцями.
3. Всі гриби наріжте слайсами.
4. Цукіні нарубати половинками гуртків.
5. У розігрітій олії обсмажте часник протягом 30 секунд. Слідом відправте цибулю в сковороду. Через 1 хвилину влийте трохи бульйону.
6. Потім викладіть все гриби. І знову влийте трохи бульйону. Гасіть інгредієнти, помішуючи.
7. Далі додайте цукіні. Гасіть інгредієнти до м'якості, вливши вино і бульйон.
8. Потім окремо змішайте воду з крохмалем. Суміш додайте в сковороду. Все перемішайте.
9. Тим часом відваріть пару хвилин, а потім почистіть креветки. Також надішліть їх до решти інгредієнтів.
10. В кінці додайте приправи і сіль. Перемішайте продукти з пастою. Все готово! Смачного!