Яловичина, тушкована з вином

Яловичина, тушкована з вином
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
смачний, я б навіть сказала вишуканий, але при цьому максимально простий рецепт яловичини, тушкованої з вином — для вас! Смачне і ситне блюдо для всіх, хто бажає урізноманітнити звичний вечерю! смачно.

опис приготування:

Не знаю, кому може не сподобатися цей рецепт приготування яловичини, тушкованої з вином! Адже більш вдале блюдо складно знайти: і смачне воно, і готується легко. А вже який неймовірний виходить аромат за рахунок додавання розмарину і чебрецю — словами не передати! Так що розповім, як приготувати яловичину, тушковану з вином, а ви вже спробуйте на дозвіллі!

  • яловичина— 500 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 5 штук(молода)
  • картопля— 5 штук(молоді маленькі бульби, якщо картопля стара — вистачить і 1-2 шт.)
  • селера— 2 штуки(2 стебла)
  • розмарин сушений— 1 Чайна ложка
  • чебрець сушений— 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • бульйон— 1.5 склянки
  • Вино червоне сухе— 1 Склянка
  • спеції— 1 За смаком
яловичина, тушкована з вином - фото крок 1 1. У каструлі з товстим дном на рослинній олії обсмажити цибулю, нарізаний півкільцями, і м'ясо. Коли цибуля стане напівпрозорим — зменшуємо вогонь, додамо картоплю і моркву. перемішаємо, і ще хвилин п'ять млоїмо під кришкою.

яловичина, тушкована з вином - фото крок 2 2. А тепер вливаємо вино і бульйон, додамо всі спеції і селеру. чекаємо, поки закипить, але вогонь не збільшуємо: чим довше нудиться м'ясо, тим краще.

яловичина, тушкована з вином - фото крок 3 3. Я тримала блюдо годину на плиті, поки рідини не залишилося зовсім мало. Вийшло дуже смачно, спробуйте самі!

Схожі рецепти

Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)

Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)

Яловичина тушкована в червоному вині з Беконом, грибами і цибулею. Французька кухня. опис приготування: 1. Нарізати Бекон на невеликі смужки. Відварити Бекон в воді протягом 10 хвилин, на повільному вогні. Podsushity. 2. Обсмажити Бекон у важкій сковороді з товстим дном, додавши оливкового мас...

читати далі
Чахохбілі з курки з вином

Чахохбілі з курки з вином

Шалений смачна страва, яке прийшло до нас з грузинської кухні. Курочка виходить соковита, м'яка і пряна. А ось приготувати чахохбілі напрочуд просто. опис приготування: Чахохбілі з курячого м'яса з вином будемо готувати в мультиварці. Увімкніть режим смаження і покладіть в неї шматочки курячог...

читати далі
Хліб з червоним вином

Хліб з червоним вином

Хліб з червоним вином — це те, чого ви напевно ніколи не пробували. Традиційний хліб з ледь відчутним присмаком вина і непередаваним ароматом розмарину — витвір мистецтва, не хліб! опис приготування: Як виявилося, поєднання хліба і вина — дуже навіть цікава штука. Багато французьких пекарі роз...

читати далі
Короп з білим столовим вином

Короп з білим столовим вином

Біле вино відмінно поєднується з рибкою (особливо з річковою). Рекомендую всім любителям рибних страв (і не тільки) оригінальний рецепт приготування коропа з білим столовим вином! опис приготування: Риба прекрасно поєднується з будь-яким вином, але біле підходить якнайкраще. Для приготування к...

читати далі
Куряча піката з вином

Куряча піката з вином

Нещодавно я дізналася рецепт, як приготувати курячу пікату. Блюдо з курячої грудки мені сподобалося швидкістю приготування і свіжим лимонним смаком соусу. Запрошую на дегустацію! опис приготування: Курячу пікату можна приготувати різними способами, мені сподобався наступний. Курячі грудки посо...

читати далі