Рецепт Яловичина, тушкована з вином фото

Яловичина, тушкована з вином
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний, я б навіть сказала вишуканий, але при цьому максимально простий рецепт яловичини, тушкованої з вином - для вас! Смачне і ситне блюдо для всіх, хто бажає урізноманітнити звичний вечерю! смачно.

Опис приготування:

Не знаю, кому може не сподобатися цей рецепт приготування яловичини, тушкованої з вином! Адже більш вдале блюдо складно знайти: і смачне воно, і готується легко. А вже який неймовірний виходить аромат за рахунок додавання розмарину і чебрецю - словами не передати! Так що розповім, як приготувати яловичину, тушковану з вином, а ви вже спробуйте на дозвіллі!

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 5 штук (молода)
  • Картопля - 5 штук (молоді маленькі бульби, якщо картопля стара - вистачить і 1-2 шт.)
  • Селера - 2 штуки(2 стебла)
  • Розмарин сушений - 1 Чайна ложка
  • Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Бульйон - 1.5 склянки
  • Вино червоне сухе - 1 Склянка
  • Спеції - 1 За смаком
яловичина, тушкована з вином - фото крок 1
1. У каструлі з товстим дном на рослинній олії обсмажити цибулю, нарізаний півкільцями, і м'ясо. Коли цибуля стане напівпрозорим - зменшуємо вогонь, додамо картоплю і моркву. Перемішаємо, і ще хвилин п'ять млоїмо під кришкою.
яловичина, тушкована з вином - фото крок 2
2. А тепер вливаємо вино і бульйон, додамо всі спеції і селеру. Чекаємо, поки закипить, але вогонь не збільшуємо: чим довше нудиться м'ясо, тим краще.
яловичина, тушкована з вином - фото крок 3
3. Я тримала блюдо годину на плиті, поки рідини не залишилося зовсім мало. Вийшло дуже смачно, спробуйте самі!

Схожі рецепти