Яловичина, тушкована з вином
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, я б навіть сказала вишуканий, але при цьому максимально простий рецепт яловичини, тушкованої з вином - для вас! Смачне і ситне блюдо для всіх, хто бажає урізноманітнити звичний вечерю! смачно.
Не знаю, кому може не сподобатися цей рецепт приготування яловичини, тушкованої з вином! Адже більш вдале блюдо складно знайти: і смачне воно, і готується легко. А вже який неймовірний виходить аромат за рахунок додавання розмарину і чебрецю - словами не передати! Так що розповім, як приготувати яловичину, тушковану з вином, а ви вже спробуйте на дозвіллі!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 5 штук (молода)
- Картопля - 5 штук (молоді маленькі бульби, якщо картопля стара - вистачить і 1-2 шт.)
- Селера - 2 штуки(2 стебла)
- Розмарин сушений - 1 Чайна ложка
- Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Бульйон - 1.5 склянки
- Вино червоне сухе - 1 Склянка
- Спеції - 1 За смаком
1. У каструлі з товстим дном на рослинній олії обсмажити цибулю, нарізаний півкільцями, і м'ясо. Коли цибуля стане напівпрозорим - зменшуємо вогонь, додамо картоплю і моркву. Перемішаємо, і ще хвилин п'ять млоїмо під кришкою.
2. А тепер вливаємо вино і бульйон, додамо всі спеції і селеру. Чекаємо, поки закипить, але вогонь не збільшуємо: чим довше нудиться м'ясо, тим краще.
3. Я тримала блюдо годину на плиті, поки рідини не залишилося зовсім мало. Вийшло дуже смачно, спробуйте самі!