Паста з креветками і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати швидкий, смачний, апетитний і корисний обід або вечерю? А як вам ідея зробити пасту з креветками і шпинатом? Відмінний варіант на швидку руку для дорослих і дітей. Запам'ятовуйте!
Шпинат в пасту можна використовувати як свіжий, так і заморожений. Крім часнику для аромату і смаку можна обсмажити невелику цибулину, буде дуже смачно. Сир додавайте будь, який вам до душі, але ідеальний варіант - пармезан.
- Креветки - 200 грам
- Спагеті - 100 грам
- Шпинат - 1 пучок
- Вершкове масло - 20 грам
- Сир - 50 грам
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Ось такі інгредієнти ми будемо використовувати. Креветки необхідно залити окропом і залишити на 5 хвилин. Після остудіть їх трохи і очистіть.
Шпинат вимийте, обсушити і наріжте. Паралельно поставте на вогонь каструлю з водою, доведіть до кипіння і відправте варитися спагетті.
На сковороді розтопіть вершкове масло, додайте подрібнений часник і обсмажте буквально хвилинку.
Очищені креветки викладіть на сковороду і обсмажте пару хвилин, помішуючи.
Додайте шпинат.
Через пару хвилин викладіть на сковороду готові спагетті.
Присипте зверху все тертим сиром.
Паста з креветками і шпинатом готова до подачі. Смачного!