Рецепт Паста з горіхами і шпинатом фото

Паста з горіхами і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Макарони , Шпинат
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Яскрава, дуже легка і апетитна паста представлена ​​Вашій увазі. Якщо ви любите прості страви з мінімумом турбот і максимумом користі, тоді неодмінно беріть цей рецепт на замітку!

Опис приготування:

Хочу продемонструвати Вам зручний і дуже смачний варіант приготування пасти з горіхами і шпинатом. Ця ідея напевно сподобається навіть зайнятим господаркам, так як процес мінімізує зусилля Крім волоських горіхів можна додати будь-які інші. Якщо страва не тільки для дорослих, але для малюків, вино легко можна виключити.

  • Шпинат - 1 пучок
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Біле сухе вино - 100 мілілітрів
  • Горіхи - 150 грам (волоські)
  • Цедра лимону - 1/2 чайних ложки
  • Макарони - 450 грам
  • Сіль і перець - За смаком
паста з горіхами і шпинатом - фото крок 1
1. Доведіть до кипіння воду у великій каструлі. Підсолити за смаком і викладіть макарони. Шпинат промийте та висушіть.
паста з горіхами і шпинатом - фото крок 2
2. Для 1 хвилину до готовності макаронів акуратно отлейте стакан води і викладіть в каструлю шпинат. Потримайте на вогні кілька секунд, щоб він став м'яким.
паста з горіхами і шпинатом - фото крок 3
3. Після відкиньте все на друшляк і дайте стекти зайвій воді.
паста з горіхами і шпинатом - фото крок 4
4. В окремій каструльці розтопіть вершкове масло. Додайте воду від макаронів, вино, вершки, сіль і перець. Прогрейте.
паста з горіхами і шпинатом - фото крок 5
5. Вилийте соус в пасту, додайте горішки і цедру лимона. Все акуратно перемішайте і можна подавати до столу. Смачного!
Здорово, згодні?

Схожі рецепти