Паста з горіхами і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Яскрава, дуже легка і апетитна паста представлена Вашій увазі. Якщо ви любите прості страви з мінімумом турбот і максимумом користі, тоді неодмінно беріть цей рецепт на замітку!
Хочу продемонструвати Вам зручний і дуже смачний варіант приготування пасти з горіхами і шпинатом. Ця ідея напевно сподобається навіть зайнятим господаркам, так як процес мінімізує зусилля Крім волоських горіхів можна додати будь-які інші. Якщо страва не тільки для дорослих, але для малюків, вино легко можна виключити.
- Шпинат - 1 пучок
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 100 мілілітрів
- Біле сухе вино - 100 мілілітрів
- Горіхи - 150 грам (волоські)
- Цедра лимону - 1/2 чайних ложки
- Макарони - 450 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Доведіть до кипіння воду у великій каструлі. Підсолити за смаком і викладіть макарони. Шпинат промийте та висушіть.
2. Для 1 хвилину до готовності макаронів акуратно отлейте стакан води і викладіть в каструлю шпинат. Потримайте на вогні кілька секунд, щоб він став м'яким.
3. Після відкиньте все на друшляк і дайте стекти зайвій воді.
4. В окремій каструльці розтопіть вершкове масло. Додайте воду від макаронів, вино, вершки, сіль і перець. Прогрейте.
5. Вилийте соус в пасту, додайте горішки і цедру лимона. Все акуратно перемішайте і можна подавати до столу. Смачного!
Здорово, згодні?
Здорово, згодні?