Домашня паста зі шпинатом і томатами
(покроковий рецепт з фото)
Чи робили ви коли-небудь пасту самі? Я от дивлюся шоу "кращий кухар Америки", і там цим займаються постійно. І я вирішила теж спробувати. У моєму рецепті описаний весь процес і результат.
Тісто ми будемо робити просте, але все-таки дещо цікаве додамо. Тому що я пропоную вам прочитати, як приготувати домашню пасту зі шпинатом і томатами. Саме тому вона буде зеленого кольору. Самий трудомісткий процес в рецепті - розгортати тісто і різати його смужками. Але в підсумку ви будете здивовані прекрасного смаку!
- Борошно - 200 грам
- Шпинат - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Помідори черрі - 250 грам
- Песто - 100 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Манька - За смаком
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
Шпинат добре промийте. Пробланшуйте його в окропі протягом 3-х хвилин.
Готовий шпинат добре відіжміть від вологи, щоб її зовсім не залишилося.
У блендері подрібніть шпинат разом з яйцем до єдиної консистенції.
Розсипте борошно у вигляді кратера вулкана. В середину влийте шпинатну масу.
Замішайте тісто, підсипаючи борошна, якщо це буде необхідно. Тісто не повинно прилипати до рук. Загорніть його в харчову плівку і приберіть на 30 хвилин в холодильник.
Готове тісто розділити навпіл. Розкачайте кожен пласт в прямокутник довжиною 80 см.
Поверніть прямокутники в рулети. Наріжте їх шириною в 1, 5 см.
Присипте пасту манкою. Залиште її на 15 хвилин для підсушування.
Закип'ятіть підсолену воду. Відваріть в ній пасту до готовності. У цей час розігрійте масло. Обсмажте на ньому подрібнений часник. Додайте до нього промиті помідори і сіль. Обсмажте їх пару хвилин, перевертаючи.
У готову пасту додайте томати зі сковороди і песто. Смачного!