Паста з тунцем і томатами
(покроковий рецепт з фото)
Легко робиться, швидко з'їдається і приносить неймовірне задоволення - все це про наступне рецепті, як приготувати пасту з тунцем і томатами. Якщо шукаєте простий рецепт буденного вечері, приступайте!
Томати, маслини і тунець дають приємне поєднання. Приготувавши з них соус, вам залишається тільки вибрати вид улюбленої пасти, відварити її і змішати все воєдино. Смачний і простий вечерю буде у вас на столі всього за 20-30 хвилин. Подавайте блюдо відразу ж після приготування.
- Макаронні вироби - 340 грам
- Сіль, чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Luk-salotų - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Пластівці червоного перцю - 0, 5 чайних ложки
- Консервований тунець - 280 грам
- Консервовані помідори - 400 грам
- Маслини - 1/4 склянки
- Каперсами - 1 Чайна ложка
- Пармезан - 70 грам
- Петрушка - 1 штука
1. Почистіть і подрібніть цибулину, часник. Нагрійте сковороду з рослинним маслом на середньому вогні. Як тільки масло нагріється, одночасно додайте шалот, часник, пластівці червоного перцю і готуйте 30 секунд.
2. Викладіть консервований тунець в сковороду, розбийте його виделкою і обсмажуйте 1 хвилину.
3. Подрібніть томати, розріжте навпіл оливки. Додайте до тунця помідори, каперсами, оливки, перець і сіль за смаком, все акуратно перемішайте. Доведіть соус до кипіння і зменшіть вогонь до мінімуму, варите, поки готується паста.
4. Додайте пасту в киплячу воду і варіть близько 13-14 хвилин. Відкиньте їх на сито, залиште приблизно 1 склянка води.
5. Перемішайте макарони з соусом. Якщо паста буде дуже сухе, то додайте відставлену воду. Промийте і подрібніть петрушку, натріть пармезан на крупній тертці. Подавайте пасту до столу, посипану пармезаном і петрушкою.