Рецепт Паста з тунцем і томатами фото

Паста з тунцем і томатами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти, Макарони, Консервований тунець, Тунець
Дієтичне харчування, Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Легко робиться, швидко з'їдається і приносить неймовірне задоволення - все це про наступне рецепті, як приготувати пасту з тунцем і томатами. Якщо шукаєте простий рецепт буденного вечері, приступайте!

Томати, маслини і тунець дають приємне поєднання. Приготувавши з них соус, вам залишається тільки вибрати вид улюбленої пасти, відварити її і змішати все воєдино. Смачний і простий вечерю буде у вас на столі всього за 20-30 хвилин. Подавайте блюдо відразу ж після приготування.

  • Макаронні вироби - 340 грам
  • Сіль, чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Пластівці червоного перцю - 0, 5 чайних ложки
  • Консервований тунець - 280 грам
  • Консервовані помідори - 400 грам
  • Маслини - 1/4 склянки
  • Каперсами - 1 Чайна ложка
  • Пармезан - 70 грам
  • Петрушка - 1 штука
паста з тунцем і томатами - фото крок 1
1. Почистіть і подрібніть цибулину, часник. Нагрійте сковороду з рослинним маслом на середньому вогні. Як тільки масло нагріється, одночасно додайте шалот, часник, пластівці червоного перцю і готуйте 30 секунд.
паста з тунцем і томатами - фото крок 2
2. Викладіть консервований тунець в сковороду, розбийте його виделкою і обсмажуйте 1 хвилину.
паста з тунцем і томатами - фото крок 3
3. Подрібніть томати, розріжте навпіл оливки. Додайте до тунця помідори, каперсами, оливки, перець і сіль за смаком, все акуратно перемішайте. Доведіть соус до кипіння і зменшіть вогонь до мінімуму, варите, поки готується паста.
паста з тунцем і томатами - фото крок 4
4. Додайте пасту в киплячу воду і варіть близько 13-14 хвилин. Відкиньте їх на сито, залиште приблизно 1 склянка води.
паста з тунцем і томатами - фото крок 5
5. Перемішайте макарони з соусом. Якщо паста буде дуже сухе, то додайте відставлену воду. Промийте і подрібніть петрушку, натріть пармезан на крупній тертці. Подавайте пасту до столу, посипану пармезаном і петрушкою.

Схожі рецепти