Рецепт Паста з печерицями та томатами фото

Паста з печерицями та томатами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Уявіть, ви вирішили зварити пасту. Які інгредієнти відразу приходять на розум, які варто до неї додати? томати, сир, вершки, гриби…це все підійде ідеально! перевірено часом, пора пробувати!

Опис приготування:

Страву можна назвати простим, але тут необхідно дотримати деякі правила. Соус не повинен бути занадто рідкий, смак надмірно кислий, а макаронні вироби не повинні розваритися. Так що вам потрібно прочитати про те, як приготувати пасту з печерицями та томатами. Помідори, до речі, будуть в'ялені, так що смак обіцяє бути яскравим.

  • Шпинат - 60 грам
  • Печериці - 180 грам
  • Паста "пенне" - 240 грам
  • Пармезан - 30 грам
  • Вершки нежирні - 120 мілілітрів
  • В'ялені помідори - 40 грам
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Овочевий бульйон - 2 чайних ложки
  • Червоний перець пластівцями - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2 чайних ложки
  • Вода - 3, 5 склянки
паста з печерицями та томатами - фото крок 1
1. Для початку дрібно наріжте цибулю і часник. Промиті гриби наріжте слайсами.
паста з печерицями та томатами - фото крок 2
2. У глибокій сковороді розігрійте масло. Потім обсмажте в ньому гриби з цибулею протягом 4-х хвилин. Далі додайте часник і перець пластівцями. Готуйте ще 1 хвилину. Потім всипте сіль і чорний перець. Все перемішайте.
паста з печерицями та томатами - фото крок 3
3. Тепер приготуйте пасту. Викладіть в сотейник або глибоку каструлю макаронні вироби, томатну пасту і крупно нарізані помідори. Влийте бульйон і воду. Доведіть все до кипіння, а потім варіть близько 13 хвилин, до стану"альденте" .
паста з печерицями та томатами - фото крок 4
4. Коли рідина повністю вбереться або залишиться зовсім небагато, влийте вершки. Доведіть їх до кипіння, потім на середньому вогні готуйте інгредієнти 1 хвилину, помішуючи. В кінці додайте сіль.
паста з печерицями та томатами - фото крок 5
5. Далі додайте шпинат, гриби з цибулею і натріть сир (2/3 частини). Готуйте страву ще 1 хвилину.
паста з печерицями та томатами - фото крок 6
6. Подавайте пасту, натираючи зверху залишився Пармезан. Смачного!

Схожі рецепти