Паста з печерицями та томатами
(покроковий рецепт з фото)
Уявіть, ви вирішили зварити пасту. Які інгредієнти відразу приходять на розум, які варто до неї додати? томати, сир, вершки, гриби…це все підійде ідеально! перевірено часом, пора пробувати!
Страву можна назвати простим, але тут необхідно дотримати деякі правила. Соус не повинен бути занадто рідкий, смак надмірно кислий, а макаронні вироби не повинні розваритися. Так що вам потрібно прочитати про те, як приготувати пасту з печерицями та томатами. Помідори, до речі, будуть в'ялені, так що смак обіцяє бути яскравим.
- Шпинат - 60 грам
- Печериці - 180 грам
- Паста "пенне" - 240 грам
- Пармезан - 30 грам
- Вершки нежирні - 120 мілілітрів
- В'ялені помідори - 40 грам
- Luk-salotų - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Овочевий бульйон - 2 чайних ложки
- Червоний перець пластівцями - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Вода - 3, 5 склянки
1. Для початку дрібно наріжте цибулю і часник. Промиті гриби наріжте слайсами.
2. У глибокій сковороді розігрійте масло. Потім обсмажте в ньому гриби з цибулею протягом 4-х хвилин. Далі додайте часник і перець пластівцями. Готуйте ще 1 хвилину. Потім всипте сіль і чорний перець. Все перемішайте.
3. Тепер приготуйте пасту. Викладіть в сотейник або глибоку каструлю макаронні вироби, томатну пасту і крупно нарізані помідори. Влийте бульйон і воду. Доведіть все до кипіння, а потім варіть близько 13 хвилин, до стану "альденте" .
4. Коли рідина повністю вбереться або залишиться зовсім небагато, влийте вершки. Доведіть їх до кипіння, потім на середньому вогні готуйте інгредієнти 1 хвилину, помішуючи. В кінці додайте сіль.
5. Далі додайте шпинат, гриби з цибулею і натріть сир (2/3 частини). Готуйте страву ще 1 хвилину.
6. Подавайте пасту, натираючи зверху залишився Пармезан. Смачного!