Паста з печерицями та томатами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Уявіть, ви вирішили зварити пасту. Які інгредієнти відразу приходять на розум, які варто до неї додати? томати, сир, вершки, гриби…це все підійде ідеально! перевірено часом, пора пробувати!
Опис приготування:
Страву можна назвати простим, але тут необхідно дотримати деякі правила. Соус не повинен бути занадто рідкий, смак надмірно кислий, а макаронні вироби не повинні розваритися. Так що вам потрібно прочитати про те, як приготувати пасту з печерицями та томатами. Помідори, до речі, будуть в'ялені, так що смак обіцяє бути яскравим.
- Шпинат - 60 грам
- Печериці - 180 грам
- Паста "пенне" - 240 грам
- Пармезан - 30 грам
- Вершки нежирні - 120 мілілітрів
- В'ялені помідори - 40 грам
- Luk-salotų - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Овочевий бульйон - 2 чайних ложки
- Червоний перець пластівцями - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Вода - 3, 5 склянки
1. Для початку дрібно наріжте цибулю і часник. Промиті гриби наріжте слайсами.
2. У глибокій сковороді розігрійте масло. Потім обсмажте в ньому гриби з цибулею протягом 4-х хвилин. Далі додайте часник і перець пластівцями. Готуйте ще 1 хвилину. Потім всипте сіль і чорний перець. Все перемішайте.
3. Тепер приготуйте пасту. Викладіть в сотейник або глибоку каструлю макаронні вироби, томатну пасту і крупно нарізані помідори. Влийте бульйон і воду. Доведіть все до кипіння, а потім варіть близько 13 хвилин, до стану"альденте" .
4. Коли рідина повністю вбереться або залишиться зовсім небагато, влийте вершки. Доведіть їх до кипіння, потім на середньому вогні готуйте інгредієнти 1 хвилину, помішуючи. В кінці додайте сіль.
5. Далі додайте шпинат, гриби з цибулею і натріть сир (2/3 частини). Готуйте страву ще 1 хвилину.
6. Подавайте пасту, натираючи зверху залишився Пармезан. Смачного!