Рецепт Паста з креветками, томатами і фетою фото

Паста з креветками, томатами і фетою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Сир, Креветки, Морепродукти, Макарони, Помідор, Фета
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Бачили в магазинах продаються чудові кольорові макарони? У мене завжди все незвичайне викликає інтерес, тому вирішив їх спробувати. Розповім, як приготувати пасту з креветками, томатами і фетою.

Ця страва може стати улюбленим вечерею у вашій родині. Замість томатного соусу для нього використовують томати. Замість креветок можна спробувати гребінці або інші морепродукти. Якщо ви не знайшли різнокольорові макарони, сміливо беріть звичайні, смак вийде такий же, тільки виглядати страва буде трохи інакше.

  • Макаронні вироби (різнобарвна) - 300 грам
  • Соус "песто" - 2-3 Ст. Ложок
  • Томати - 500 грам
  • Фета - 1/3 склянки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сушений базилік - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Креветки - 200 грам
паста з креветками, томатами і фетою - фото крок 1
1. У сковороду налийте оливкова олія і відправте її на вогонь. Наріжте дрібно часник і викладіть в масло, додайте базилік і готуйте пару хвилин. Томати наріжте навпіл, а якщо великі, тоді на 4 частини. Викладіть помідори в сковороду, готуйте все близько 10 хвилин.
паста з креветками, томатами і фетою - фото крок 2
2. Через 10 хвилин викладіть в сковороду очищені сирі креветки, готуйте їх в нинішньому соусі 3 хвилини.
паста з креветками, томатами і фетою - фото крок 3
3. Перекладіть вміст сковороди в форму для випікання і розкришите поверх фету.
паста з креветками, томатами і фетою - фото крок 4
4. Запікайте все близько 10-15 хвилин при 190 градусах.
паста з креветками, томатами і фетою - фото крок 5
5. Тим часом відваріть в підсоленій воді пасту до готовності, злийте воду і перемішайте з соусом «Песто».
паста з креветками, томатами і фетою - фото крок 6
6. Змішайте відварну пасту з приготовленою в духовці томатно-креветочной масою і подавайте відразу.

Схожі рецепти