Паста з креветками, томатами і фетою
(покроковий рецепт з фото)
Бачили в магазинах продаються чудові кольорові макарони? У мене завжди все незвичайне викликає інтерес, тому вирішив їх спробувати. Розповім, як приготувати пасту з креветками, томатами і фетою.
Ця страва може стати улюбленим вечерею у вашій родині. Замість томатного соусу для нього використовують томати. Замість креветок можна спробувати гребінці або інші морепродукти. Якщо ви не знайшли різнокольорові макарони, сміливо беріть звичайні, смак вийде такий же, тільки виглядати страва буде трохи інакше.
- Макаронні вироби (різнобарвна) - 300 грам
- Соус "песто" - 2-3 Ст. Ложок
- Томати - 500 грам
- Фета - 1/3 склянки
- Часник - 2 зубчики
- Сушений базилік - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Креветки - 200 грам
1. У сковороду налийте оливкова олія і відправте її на вогонь. Наріжте дрібно часник і викладіть в масло, додайте базилік і готуйте пару хвилин. Томати наріжте навпіл, а якщо великі, тоді на 4 частини. Викладіть помідори в сковороду, готуйте все близько 10 хвилин.
2. Через 10 хвилин викладіть в сковороду очищені сирі креветки, готуйте їх в нинішньому соусі 3 хвилини.
3. Перекладіть вміст сковороди в форму для випікання і розкришите поверх фету.
4. Запікайте все близько 10-15 хвилин при 190 градусах.
5. Тим часом відваріть в підсоленій воді пасту до готовності, злийте воду і перемішайте з соусом «Песто».
6. Змішайте відварну пасту з приготовленою в духовці томатно-креветочной масою і подавайте відразу.