Паста з брокколі і купати
(покроковий рецепт з фото)
Нехай вас не лякає інгредієнт "купати" в назві цієї страви, адже це всього лише маленька ковбаска, яку прийнято робити вдома. Тому цей смак буде, швидше за все, вам знаком.
Часу самій робити м'ясні вироби не було, тому я купила франкфуртські ковбаски в перевіреному магазині. І тепер пропоную вам дізнатися, як приготувати пасту з брокколі і купати. Я б навіть назвала це гаряче блюдо гідним ресторану. Все красиво і дуже апетитно виглядає.
- Франкфуртські ковбаски - 500 грам (або подібні)
- Макарони - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Брокколі - 500 грам
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Брокколі промийте і розберіть на суцвіття. Відваріть її в підсоленій воді протягом 20 хвилин. Готові овочі відкиньте в друшляк, щоб пішла вся вода.
Цибулю і моркву почистіть, промийте і сильно подрібніть. Обсмажте ці овочі в олії до готовності.
Ковбаски наріжте на середні шматочки. Окремо відваріть макарони в підсоленому окропі до готовності.
Обсмажте шматочки з усіх боків в олії протягом 5-7 хвилин. Потім перекладіть їх до моркви з цибулею, також додайте брокколі. Обсмажте все разом 5 хвилин.
Подавайте пасту, додавши до макаронів всі інгредієнти зі сковороди. Смачного!