Купати з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам приготувати чудові купати з баранини. Блюдо родом з Грузії виходить дуже насиченим, пікантним і смачним. Купати добре поєднуються з гарнірами і свіжими овочами. Рекомендую!
Приготуємо купати з баранини в домашніх умовах. Можна використовувати цілісний шматок баранячого м'яса, перетворивши його в фарш, або придбати вже готовий. Готові купати запікаються в духовці або обсмажуються на сковороді до рум'яної скоринки. Хай щастить!
- Баранина - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль і перець - За смаком
- Зіра - За смаком
- Кишки - За смаком
Баранину обробляв, на невеликі шматочки.
Тепер нам потрібно зробити фарш, скориставшись м'ясорубкою або блендером. В баранячий фарш додаємо сіль, перець, IRU, подрібнені цибулю і часник. Дуже ретельно все перемішуємо.
Попередньо замочіть кишки в окропі на кілька хвилин, потім промийте. Щільно набийте кишки м'ясом зі спеціями і цибулею. Кінці зав'яжіть надійними вузликами.
Далі купати можна обсмажити на сковороді або ж запекти в духовці до золотистої скоринки, при температурі 200 градусів.
Смачного!