Рецепт Купати з яловичини фото

Купати з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Пропоную вам спробувати самостійно приготувати відомі м'ясні ковбаски. Це зовсім неважко! Дивимося рецепт купат з яловичини, і готуємо всі разом!

Опис приготування:

Купати - традиційні східні сосиски, які вже давно стали улюбленою складовою і нашого меню. Готувати їх можна по-різному, якщо слідувати не строго оригінальним рецептом, можна їх робити з різного м'яса. Так, я для приготування кутап з яловичини беру фарш готовий. Кишки візьміть готові до вживання - на базарі або в магазині давно можна знайти такі, їх не треба окремо промивати або висушувати. Варто в купати обов'язково додати приправи грузинські - хміль-сунелі, наприклад.

  • Яловичина - 2 кілограма
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Сушений часник - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
  • Гірчичні зерна - 0, 5 чайних ложки
  • Рідкий дим - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Гвоздика - За смаком
  • Хміль-сунелі - За смаком
купати з яловичини - фото крок 1
Підготуйте м'ясо. Фарш, якщо потрібно, необхідно розморозити.
купати з яловичини - фото крок 2
Підготуйте інші інгредієнти - спеції.
купати з яловичини - фото крок 3
Фарш ретельно перемішайте зі спецій до однорідної маси.
купати з яловичини - фото крок 4
Потім візьміть готові кишки і з допомогою широкого шприца наповніть їх фаршем. Купати повинні бути довгими і товстими.
Якщо ви вирішили запекти купати в духовці, потрібно проткнути їх в декількох місцях, щоб вони не полопалися.
купати з яловичини - фото крок 5
Готові купати з яловичини, якщо запікати їх в духовці, виходять дуже соковитими і ароматними. Також їх можна смажити на сковороді або мангалі. Смачного!

Схожі рецепти