Купати з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам спробувати самостійно приготувати відомі м'ясні ковбаски. Це зовсім неважко! Дивимося рецепт купат з яловичини, і готуємо всі разом!
Купати - традиційні східні сосиски, які вже давно стали улюбленою складовою і нашого меню. Готувати їх можна по-різному, якщо слідувати не строго оригінальним рецептом, можна їх робити з різного м'яса. Так, я для приготування кутап з яловичини беру фарш готовий. Кишки візьміть готові до вживання - на базарі або в магазині давно можна знайти такі, їх не треба окремо промивати або висушувати. Варто в купати обов'язково додати приправи грузинські - хміль-сунелі, наприклад.
- Яловичина - 2 кілограма
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Сушений часник - 0, 5 чайних ложки
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Гірчичні зерна - 0, 5 чайних ложки
- Рідкий дим - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Гвоздика - За смаком
- Хміль-сунелі - За смаком
Підготуйте м'ясо. Фарш, якщо потрібно, необхідно розморозити.
Підготуйте інші інгредієнти - спеції.
Фарш ретельно перемішайте зі спецій до однорідної маси.
Потім візьміть готові кишки і з допомогою широкого шприца наповніть їх фаршем. Купати повинні бути довгими і товстими.
Якщо ви вирішили запекти купати в духовці, потрібно проткнути їх в декількох місцях, щоб вони не полопалися.
Якщо ви вирішили запекти купати в духовці, потрібно проткнути їх в декількох місцях, щоб вони не полопалися.
Готові купати з яловичини, якщо запікати їх в духовці, виходять дуже соковитими і ароматними. Також їх можна смажити на сковороді або мангалі. Смачного!