Рецепт Купати свинячі фото

Купати свинячі
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Натуральні і апетитні купати свинячі в домашніх умовах приготувати абсолютно нескладно. Це відмінний варіант м'ясної страви для пікніка, а також для обіду або вечері, наприклад.

Поспішаю поділитися з вами нескладним варіантом, як приготувати купати свинячі - смачні, апетитні і пікантні.

1. Для початку м'ясо потрібно як слід вимити й обсушити. Використовувати краще свинину середньої жирності, щоб ковбаски вийшли соковитими.

2. Гострим ножем наріжте м'ясо спершу довгими смужками, а потім - дрібними кубиками. Щоб спростити завдання, можна пропустити його через м'ясорубку.

3. Очищену цибулю також подрібніть і додайте до м'яса.

4. Часник пропустіть через прес.

5. Посоліть як слід і додайте улюблені спеції. Використовувати за рецептом приготування Купати свинячих можна приправи для м'яса, мускатний горіх, koriandr і кмину, гострий і солодкий перець, паприку і сушені трави. Все як слід перемішайте, дайте постояти близько півгодини.

6. За цей час очистіть і як слід промийте кишки. Якщо є спеціальна насадка для ковбасок в кухонній техніці, це полегшить процес.

7. Отже, готовим фаршем потрібно щільно наповнити кишки, перев'язуйте краю щільними нитками.

8. Смажити купати свинячі в домашніх умовах можна на сковороді, грилі, а можна запекти їх в духовці, наприклад.


  • Свинина - 2 кілограма
  • Цибулина - 2 штуки
  • Часник - 4-8 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Кишки - За смаком
  • Спеції - За смаком
Поспішаю поділитися з вами нескладним варіантом, як приготувати купати свинячі - смачні, апетитні і пікантні.

1. Для початку м'ясо потрібно як слід вимити й обсушити. Використовувати краще свинину середньої жирності, щоб ковбаски вийшли соковитими.

2. Гострим ножем наріжте м'ясо спершу довгими смужками, а потім - дрібними кубиками. Щоб спростити завдання, можна пропустити його через м'ясорубку.

3. Очищену цибулю також подрібніть і додайте до м'яса.

4. Часник пропустіть через прес.

5. Посоліть як слід і додайте улюблені спеції. Використовувати за рецептом приготування Купати свинячих можна приправи для м'яса, мускатний горіх, koriandr і кмину, гострий і солодкий перець, паприку і сушені трави. Все як слід перемішайте, дайте постояти близько півгодини.

6. За цей час очистіть і як слід промийте кишки. Якщо є спеціальна насадка для ковбасок в кухонній техніці, це полегшить процес.

7. Отже, готовим фаршем потрібно щільно наповнити кишки, перев'язуйте краю щільними нитками.

8. Смажити купати свинячі в домашніх умовах можна на сковороді, грилі, а можна запекти їх в духовці, наприклад.

Схожі рецепти