Купати свинячі
(покроковий рецепт з фото)
Натуральні і апетитні купати свинячі в домашніх умовах приготувати абсолютно нескладно. Це відмінний варіант м'ясної страви для пікніка, а також для обіду або вечері, наприклад.
Поспішаю поділитися з вами нескладним варіантом, як приготувати купати свинячі - смачні, апетитні і пікантні.
1. Для початку м'ясо потрібно як слід вимити й обсушити. Використовувати краще свинину середньої жирності, щоб ковбаски вийшли соковитими.
2. Гострим ножем наріжте м'ясо спершу довгими смужками, а потім - дрібними кубиками. Щоб спростити завдання, можна пропустити його через м'ясорубку.
3. Очищену цибулю також подрібніть і додайте до м'яса.
4. Часник пропустіть через прес.
5. Посоліть як слід і додайте улюблені спеції. Використовувати за рецептом приготування Купати свинячих можна приправи для м'яса, мускатний горіх, koriandr і кмину, гострий і солодкий перець, паприку і сушені трави. Все як слід перемішайте, дайте постояти близько півгодини.
6. За цей час очистіть і як слід промийте кишки. Якщо є спеціальна насадка для ковбасок в кухонній техніці, це полегшить процес.
7. Отже, готовим фаршем потрібно щільно наповнити кишки, перев'язуйте краю щільними нитками.
8. Смажити купати свинячі в домашніх умовах можна на сковороді, грилі, а можна запекти їх в духовці, наприклад.
- Свинина - 2 кілограма
- Цибулина - 2 штуки
- Часник - 4-8 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Кишки - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Для початку м'ясо потрібно як слід вимити й обсушити. Використовувати краще свинину середньої жирності, щоб ковбаски вийшли соковитими.
2. Гострим ножем наріжте м'ясо спершу довгими смужками, а потім - дрібними кубиками. Щоб спростити завдання, можна пропустити його через м'ясорубку.
3. Очищену цибулю також подрібніть і додайте до м'яса.
4. Часник пропустіть через прес.
5. Посоліть як слід і додайте улюблені спеції. Використовувати за рецептом приготування Купати свинячих можна приправи для м'яса, мускатний горіх, koriandr і кмину, гострий і солодкий перець, паприку і сушені трави. Все як слід перемішайте, дайте постояти близько півгодини.
6. За цей час очистіть і як слід промийте кишки. Якщо є спеціальна насадка для ковбасок в кухонній техніці, це полегшить процес.
7. Отже, готовим фаршем потрібно щільно наповнити кишки, перев'язуйте краю щільними нитками.
8. Смажити купати свинячі в домашніх умовах можна на сковороді, грилі, а можна запекти їх в духовці, наприклад.