Рецепт Купати по-грузинськи фото

Купати по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Свинина , Телятина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо ви хочете почастувати своїх близьких кавказьким м'ясною стравою, то зверніть увагу на цей рецепт купат по-грузинськи, який готується досить просто, а ковбаски виходять соковитими і пряними.

Опис приготування:

Перед вами вдалий рецепт, який дозволяє швидко зробити заготовку купат по-грузинськи. Дуже зручно заздалегідь підготувати фарш і набити їм кишки. Але фарш в даному рецепті готується з дрібно нарізаних шматочків м'яса і спецій з зеленню. Завдяки цьому купати виходять соковитими. Коли кишки нашпиговують фаршем, то вони не повинні бути набиті занадто щільно, щоб не лопнула оболонка. Зробивши вдома заготовку, їх можна приготувати не тільки в духовці або на сковорідці, але жаровні. Для цього необхідно встановити решітку.

  • Свиня - 800 грам
  • Яловичина - 600 грам
  • Свиняча грудинка - 250 грам
  • Braai - 1 пучок
  • Паприка - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Свинячі кишки - 5 штук (кожна довжиною 1 метр)
купати по-грузинськи - фото крок 1
1. Перед тим як приготувати купати по-грузинськи, підготуйте кілька видів м'яса. Знадобиться м'якоть свинини, яловичини і грудинка. М'ясо промийте та висушіть. Потім наріжте його невеликими кубиками. Помийте кінзу, дрібно її нарубати.
купати по-грузинськи - фото крок 2
2. Складіть дрібно порізане м'ясо в зручну посуд. Перемішайте його з кінзою. Додати сіль. За смаком поперчіть. Всипте перуці, додайте каррі. Ретельно перемішайте.
купати по-грузинськи - фото крок 3
3. Підготуйте свинячі кишки. Промийте їх. Потім приступайте до начинки купат. Для цього використовуйте спеціальну насадку або відріжте шийку від 1, 5 літрової поліетиленової пляшки.
купати по-грузинськи - фото крок 4
4. Після того як купати будуть нашпиговані, перев'яжіть їх шпагатом або зробіть вузлики зі свинячих кишок.
купати по-грузинськи - фото крок 5
5. Підготовлені купати проколіть зубочисткою в декількох місцях, смажте на добре розігрітій сковороді. Можна використовувати духовку: викладіть купати на решітку. Знизу поставте посуд, куди буде капати жир.

Схожі рецепти