Паштет з помідорів
(покроковий рецепт з фото)
Прийшов сезон овочів, а разом з ним і велика кількість помідорів. Пропоную приготувати дуже смачний паштет з помідорів, який укупі з хорошим свіжим хлібом становить прекрасну літню закуску.
Паштет з помідорів - просте, але дуже смачне і оригінальне доповнення до будь-якої страви. Дуже люблю цей рецепт за його універсальність. Паштет з помідора можна використовувати в якості маси, призначеної для намазування на білий хліб або ж як дуже смачний соус до м'ясних страв, кілька разів паштет з помідора я використовувала в якості заправки до овочевого салату. Чари!
Простий рецепт паштету з помідора з фото розповість вам, як приготувати його за 15 хвилин. Бажаю приємного приготування і удачі!
- Помідор - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Сир - 100 грам
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Оливкова олія - - За смаком
- Сіль, мелений перець - - За смаком
- Червоний гострий перець - - За смаком (по бажанню)
Підготуємо всі необхідні інгредієнти (на фотографії відсутня паприка).
Наступний крок - знімаємо шкуру з помідор. Для цього зробимо на овочі невеликі розрізи і не на довго опустимо його в окріп.
Шкурка знімається легко.
Натираємо сир і дрібно рубаємо часник.
Помідор розрізаємо на 4 частини і видаляємо насіння. Для приготування паштету будемо використовувати тільки м'якоть помідора.
Помідори складаємо в зручну посуд або в Блендерна стакан, додаємо часник і гострий перець (за смаком).
Збиваємо до однорідної маси, підливаємо трохи оливкового масла.
У помідорні масу додаємо сир, сіль, паприка, перець
Все ще раз збиваємо при помиї блендера. Готовий паштет з помідорів зберігаємо в холодильнику.