Рецепт Аджика з жовтих помідорів з шматочками перцю фото

Аджика з жовтих помідорів з шматочками перцю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Помідор
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Літні
Заготовки, Аджика

Аджика з стиглих і солодких жовтих помідорів виходить дуже смачною і ароматною. Відмінно зберігається навіть при кімнатній температурі, підходить до м'яса, птиці і різним овочевих страв.

Для приготування смачної аджики вибираємо самі спілі і солодкі помідори. Шматочки червоного перцю не тільки прикрасять аджику, але і додадуть їй цікавий смак.

  • Помідори жовті - 2 кілограма
  • Перець гострий - 1-2 штук
  • Перець червоний солодкий - 4 штуки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 5-6 зубчиків
аджика з жовтих помідорів з шматочками перцю - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
аджика з жовтих помідорів з шматочками перцю - фото крок 2
Помідори миємо, ріжемо крупно і пропускаємо через м'ясорубку з часником і гострим перцем. Томат ставимо на вогонь.
аджика з жовтих помідорів з шматочками перцю - фото крок 3
Червоний перець ріжемо шматочками і висипаємо в киплячий томат.
аджика з жовтих помідорів з шматочками перцю - фото крок 4
Поки готується аджика стерилізуємо банки і кришки.
аджика з жовтих помідорів з шматочками перцю - фото крок 5
У аджику додаємо сіль і цукор. Вариться аджика, приблизно, 20 хвилин. Періодично її потрібно помішувати.
аджика з жовтих помідорів з шматочками перцю - фото крок 6
Киплячу аджику розкладаємо по стерильним банкам і закочує. Готово!

Схожі рецепти