Аджика з жовтих помідорів з шматочками перцю
(покроковий рецепт з фото)
Аджика з стиглих і солодких жовтих помідорів виходить дуже смачною і ароматною. Відмінно зберігається навіть при кімнатній температурі, підходить до м'яса, птиці і різним овочевих страв.
Для приготування смачної аджики вибираємо самі спілі і солодкі помідори. Шматочки червоного перцю не тільки прикрасять аджику, але і додадуть їй цікавий смак.
- Помідори жовті - 2 кілограма
- Перець гострий - 1-2 штук
- Перець червоний солодкий - 4 штуки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Часник - 5-6 зубчиків
Підготуємо інгредієнти.
Помідори миємо, ріжемо крупно і пропускаємо через м'ясорубку з часником і гострим перцем. Томат ставимо на вогонь.
Червоний перець ріжемо шматочками і висипаємо в киплячий томат.
Поки готується аджика стерилізуємо банки і кришки.
У аджику додаємо сіль і цукор. Вариться аджика, приблизно, 20 хвилин. Періодично її потрібно помішувати.
Киплячу аджику розкладаємо по стерильним банкам і закочує. Готово!