Паштет з індички з руколою
(покроковий рецепт з фото)
Такий паштет з індички з руколою в домашніх умовах - відмінна закуска, яка тане в роті і яка стане відмінним рішенням не тільки для обіднього, але і для святкового столу.
Такий паштет готується швидко і його родзинкою є рукола, чебрець і лимон. Готувати його можна по-різному. Перший варіант: всі подрібнені продукти відправляємо в мультиварку, а другий варіант - це приготування вареної печінки і подрібнення її з усіма складовими в блендері. Надішліть після приготування паштет в холодильник, а через пару годин можете подавати його до столу.
- Печінка індички - 1 кілограм
- Лимон - 1 штука
- Вершки - 3 Ст. Ложки
- Рукола - 20 грам
- Чебрець - За смаком
- Сіль і приправи - За смаком
1. Цей паштет готується так само, як і інші. Рецепт класичний і традиції не змінені. Отже, беремо печінку індички, моєму її, нарізаємо і відправляємо в блендер.
2. Поки подрібнюється печінку, вичавлюємо сік лимона і відправляємо його до маси.
3. З приправ дуже тонка - чебрець. Саме ця пряність подарує паштету унікальний і пікантний аромат. Приправляем тимьяном, а також солимо і перчимо отриману масу.
4. Окремо збиваємо вершки до пишного стану і відправляємо також в блендер.
5. Ну, і в самому кінці, головний компонент - рукола. Перед відправкою її в блендер, подрібніть попередньо ножем.
6. В кінці додаємо цедру лимона.
7. Тепер нашу масу відправляємо в мультиварку або в мікрохвильовку, де вона буде готується в режимі "запікання" близько півгодини. Є й інший спосіб приготування паштету - відварити попередньо печінку індички і також подрібнити її в блендері з усіма компонентами. Другий варіант мені подобається більше, оскільки смак паштету виходить чудовий!
8. Намажте паштет з індички з руколою в домашніх умовах на хліб, прикрасьте лимоном або зеленню петрушки і подавайте до столу.