Рецепт Паштет з індички фото

Паштет з індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах
Пісні страви
На обід, На вечерю, Для дітей, На святковий стіл, На сніданок
Паштети

Відмінний паштет для ранкових бутербродів, та й для святкового столу дуже навіть стане в нагоді. Готується легко і головне - без консервантів, барвників і штучних добавок. Смачний і ніжний.

Домашній паштет - це завжди смачно. Бутерброди з таким паштетом і чашечка чаю - прекрасний сніданок, на святковий стіл таким паштетом можна нафарширувати варені яйця, красиво викласти паштет на крекери або обсмажені шматочки хліба. Та й смак такого паштету можна злегка змінювати - додати в нього горіхи, зелень або навіть ложку коньяку. Пробуйте різні варіанти, а я розповім вам як приготувати паштет з індички. Це базовий рецепт і на відміну від багатьох інших, м'ясо і овочі не варяться, а запікаються.

  • Філе індички - 500 грам
  • Морква - 1 штука (середнього розміру)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Сухі приправи - 2 щіпки (ваші улюблені)
  • Лавровий лист - 1-2 штук
паштет з індички - фото крок 1
Нарізаємо м'ясо індички на невеликі кубики. Очищаємо моркву і цибулю і нарізаємо досить крупно.
паштет з індички - фото крок 2
Викладаємо м'ясо і овочі в миску, солимо, перчимо і додаємо спеції. Прекрасно підійде набір спецій для курки. Перемішуємо.
паштет з індички - фото крок 3
Перекладаємо м'ясо з цибулею і морквою в пакет для запікання, туго зав'язуємо і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 35-40.
паштет з індички - фото крок 4
Злегка остигле м'ясо з овочами перекладаємо в блендер, додаємо вершкове масло і подрібнюємо все разом в однорідну масу. Додавайте невеликими порціями рідина, яка залишається в пакеті після запікання м'яса та овоче. Таким чином регулюйте консистенцію вашого паштету. Готовий паштет повинен трохи настоятися в холодильнику. Тоді він буде не в вигляді пюре, а трохи щільнішим.

Схожі рецепти