Паштет з печінки індички
(покроковий рецепт з фото)
Індичка, як відомо, дієтичне м'ясо, а паштет з неї виходить дуже ніжним і смачним. Зверніть увагу на цей класичний рецепт, оскільки він дуже простий. Печінку можна взяти будь-яку.
Основою домашнього паштету може бути будь-яка печінку. В даному випадку - це індичих, оскільки вона більш дієтична і містить меншу кількість холестерину. Печінку можна як відварювати, так і обсмажувати - на ваш смак і точно також ситуація з овочами.
- Печінка індичих - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 40 грам
- Вершкове масло - 40 грам
1. Я дуже часто готую домашні паштети - це і смачно, і корисно, і можна зробити на святковий стіл або в якості закуски і перекусу. На цей раз вирішила взяти індиче печінку і не пошкодувала - готується швидко і за смаком дуже ніжна.
2. Обсмажуємо її на рослинній олії. Якщо хочете зробити страву більш дієтичним і з найменшим вмістом жиру, то просто відваріть печінку.
3. Поки печінка остигає або вариться, обсмажуємо цибулю на рослинній олії.
4. І морква (до повної готовності). Потім овочі помістіть в чашу блендера і туди ж відправте печінку.
5. Розміщуємо також до маси вершкове масло, після чого солимо і приправляємо за смаком. Краще більше нічого в паштет не класти, щоб не перебити смак. Подрібнюємо до отримання однорідної маси.
6. Тепер залишилося тільки перекласти паштет в форму і відправити не деякий час в холодильник.
7. Такий паштет з печінки індички в домашніх умовах дуже смачно поєднується з солоними і свіжими огірками, помідорами і навіть квашеною капустою.