Рецепт Курячий паштет з печінки фото

Курячий паштет з печінки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Паштети
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Навіщо купувати в магазині паштет, який незрозуміло з чого виготовлений, якщо можна зробити його самостійно і бути впевненим в його якості? раджу рецепт, як приготувати курячий паштет з печінки.

Опис приготування:

Курячий паштет виходить дуже ніжним і смачним. Можна приготувати традиційний варіант з цибулею і морквою, а можна додати і інших овочів, (наприклад, перець або зелень), які додадуть більше цікавий смак. Також блюдо готують з додаванням гірчиці і різних спецій. Паштет подають з скибочками хліба, з тостами, krekerami або tartaletkami.

  • Печінка куряча - 0, 8 кілограма
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морквина - 2 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - За смаком
курячий паштет з печінки - фото крок 1
1. Якщо печінка заморожена, то розморожуємо її. Ретельно миємо й видаляємо згустки крові або неприємні жилки, нарізаємо печінку великими шматками і відправляємо на сковороду з додаванням соняшникової олії.
курячий паштет з печінки - фото крок 2
2. Лук і моркву чистимо і моєму, нарізаємо їх шматочками середнього розміру і відправляємо до печінки, коли та придбала невелику корочку. Солимо і додаємо трохи води, тушкуємо на слабкому вогні під закритою кришкою 15-20 хвилин.
курячий паштет з печінки - фото крок 3
3. Готову печінку знімаємо з вогню, трохи охолоджуємо і подрібнюємо через м'ясорубку або блендером. Додаємо трохи масла і водички, в якій вона тушілась, щоб вийшла ніжна консистенція.
курячий паштет з печінки - фото крок 4
4. Відправляємо печінку ненадовго в холодильник, а потім подаємо з бутербродами.

Схожі рецепти