Курячий паштет з печінки

Курячий паштет з печінки
Кількість порцій: 1 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Навіщо купувати в магазині паштет, який незрозуміло з чого виготовлений, якщо можна зробити його самостійно і бути впевненим в його якості? раджу рецепт, як приготувати курячий паштет з печінки.

опис приготування:

Курячий паштет виходить дуже ніжним і смачним. Можна приготувати традиційний варіант з цибулею і морквою, а можна додати і інших овочів, (наприклад, перець або зелень), які додадуть більше цікавий смак. Також блюдо готують з додаванням гірчиці і різних спецій. Паштет подають з скибочками хліба, з тостами, krekerami або tartaletkami.

  • печінка куряча— 0,8 кілограма
  • цибулина— 2 штуки
  • морквина— 2 штуки
  • Вершкове масло— 50 грам
  • сіль— За смаком
Курячий паштет з печінки - фото крок 1 1. Якщо печінка заморожена, то розморожуємо її. Ретельно миємо й видаляємо згустки крові або неприємні жилки, нарізаємо печінку великими шматками і відправляємо на сковороду з додаванням соняшникової олії.

Курячий паштет з печінки - фото крок 2 2. Лук і моркву чистимо і моєму, нарізаємо їх шматочками середнього розміру і відправляємо до печінки, коли та придбала невелику корочку. Солимо і додаємо трохи води, тушкуємо на слабкому вогні під закритою кришкою 15-20 хвилин.

Курячий паштет з печінки - фото крок 3 3. Готову печінку знімаємо з вогню, трохи охолоджуємо і подрібнюємо через м'ясорубку або блендером. Додаємо трохи масла і водички, в якій вона тушілась, щоб вийшла ніжна консистенція.

Курячий паштет з печінки - фото крок 4 4. Відправляємо печінку ненадовго в холодильник, а потім подаємо з бутербродами. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Дієтичний паштет з курячої печінки

Дієтичний паштет з курячої печінки

Домашній паштет ... ну, що може бути смачніше і приємніше? Він готується на основі курячої печінки, овочів, вершків і яблучного повидла. Паштет можна намазувати на хлібець або просто їсти ложкою. опис приготування: Приготуємо дієтичний паштет з курячої печінки в домашніх умовах. Паштет готуєть...

читати далі
Парфе (паштет) з курячої печінки

Парфе (паштет) з курячої печінки

Пропоную вам дізнатися, як приготувати парфе (паштет) з курячої печінки, неймовірно легкий, ніжний і дивовижно смачний. Такий паштет відмінно підійде в якості інгредієнта для бутербродів! опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся один з найлегших способів приготування парфе (паштет) з к...

читати далі
Паштет з яловичої печінки дієтичний

Паштет з яловичої печінки дієтичний

Легкий дієтичний паштет — корисне і смачне блюдо, яке не так вже й складно приготувати вдома. Бутерброди на сніданок або вечерю, на святковий стіл або на пікнік — печінковий паштет доречний скрізь! опис приготування: Печінковий паштет - це дуже смачне і універсальне в застосуванні блюдо. Паште...

читати далі
Паштет з яловичої печінки класичний

Паштет з яловичої печінки класичний

Ще не так давно паштет був елітним продуктом, а готували його тільки досвідчені кулінари. Сьогодні ж його може приготувати навіть початківець кухар в домашніх умовах. дивіться, як це зробити. опис приготування: Пропоную вашій увазі рецепт, як приготувати паштет з яловичої печінки класичний. Ре...

читати далі
Паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею

Паштет з яловичої печінки з морквою і цибулею

їжа, приготована своїми руками, завжди смачніше покупної. Це особливо важливо враховувати, якщо збираєтеся годувати дітей. Пропоную відмінний рецепт, як приготувати паштет з яловичої печінки. опис приготування: Яловича печінка сама по собі досить жорстка, тому її необхідно відмочити перед приг...

читати далі