Рецепт Паштет із субпродуктів фото

Паштет із субпродуктів
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Птах, Курка, Куряча печінка, Курячі сердечка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На сніданок
Паштети

Паштет можна приготувати не тільки з яловичої, свинячий або курячої печінки. Дуже смачним він виходить якщо додати курячі сердечка або шлунки. Хочу запропонувати вам відмінний паштет із субпродуктів.

З курячої печінки та курячих сердечок виходить дуже ніжний і смачний паштет. Готується він швидко і просто. Подавайте його на сніданок, обід або вечерю в якості закуски. Такий паштет можна використовувати як начинку для пирогів і пиріжків.

  • Печінка куряча - 300 грам
  • Сердечка курячі - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Соняшникова олія - 30 мілілітрів
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
паштет із субпродуктів - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування паштету.
паштет із субпродуктів - фото крок 2
Печінка курячу промийте, видаліть прожилки і викладіть в каструлю. Залийте водою, доведіть до кипіння і варіть 10-12 хвилин. Після воду злийте.
паштет із субпродуктів - фото крок 3
Сердечка промийте, ображати судини і жир. Викладіть в каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин.
паштет із субпродуктів - фото крок 4
Ріпчасту цибулю і моркву очистіть, помийте і наріжте довільно. Викладіть в сковороду.
паштет із субпродуктів - фото крок 5
Додайте соняшникову олію і трохи води. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте цибулю з морквою до м'якості.
паштет із субпродуктів - фото крок 6
Пропустіть через м'ясорубку відварну курячу печінку і сердечка.
паштет із субпродуктів - фото крок 7
Тушковану цибулю з морквою також подрібніть в м'ясорубці.
паштет із субпродуктів - фото крок 8
Додайте до печінки, сердечка, цибулі і моркви м'яке вершкове масло.
паштет із субпродуктів - фото крок 9
Збийте блендером все інгредієнти паштету до консистенції крему.
паштет із субпродуктів - фото крок 10
Паштет із субпродуктів готовий. Подавайте на закуску зі свіжим хлібом, тостами, грінками.

Схожі рецепти