Паштет із субпродуктів
(покроковий рецепт з фото)
Паштет можна приготувати не тільки з яловичої, свинячий або курячої печінки. Дуже смачним він виходить якщо додати курячі сердечка або шлунки. Хочу запропонувати вам відмінний паштет із субпродуктів.
З курячої печінки та курячих сердечок виходить дуже ніжний і смачний паштет. Готується він швидко і просто. Подавайте його на сніданок, обід або вечерю в якості закуски. Такий паштет можна використовувати як начинку для пирогів і пиріжків.
- Печінка куряча - 300 грам
- Сердечка курячі - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування паштету.
Печінка курячу промийте, видаліть прожилки і викладіть в каструлю. Залийте водою, доведіть до кипіння і варіть 10-12 хвилин. Після воду злийте.
Сердечка промийте, ображати судини і жир. Викладіть в каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин.
Ріпчасту цибулю і моркву очистіть, помийте і наріжте довільно. Викладіть в сковороду.
Додайте соняшникову олію і трохи води. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте цибулю з морквою до м'якості.
Пропустіть через м'ясорубку відварну курячу печінку і сердечка.
Тушковану цибулю з морквою також подрібніть в м'ясорубці.
Додайте до печінки, сердечка, цибулі і моркви м'яке вершкове масло.
Збийте блендером все інгредієнти паштету до консистенції крему.
Паштет із субпродуктів готовий. Подавайте на закуску зі свіжим хлібом, тостами, грінками.