Рецепт Сальтисон з субпродуктів фото

Сальтисон з субпродуктів
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Свинина , Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 3
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Сальтисон - національне італійське блюдо, чимось схоже на холодець. Його ще відносять до польської та білоруської кухні. Нижче я розповім, як приготувати сальтисон з субпродуктів.

Опис приготування:

Головна складність в приготуванні сальтисона полягає в тому, щоб правильно приготувати м'ясо. А так, це дуже простий рецепт сальтисона з субпродуктів. Рекомендую спробувати, вам обов'язково сподобається!

  • Свиняча рулька - 1 штука
  • Свиняче серце - 1 штука
  • Свинячі нирки - 3 штуки
  • Часник - 9 зубчиків
  • Червоний болгарський перець - 1 штука
  • Сіль - 3 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 3 чайних ложки
  • Чилі - 3 чайних ложки
  • Базилік - 3 чайних ложки
  • Желатин - 11 грам
  • Тетра - 1, 5 L
сальтисон з субпродуктів - фото крок 1
2 години замочуємо рульку в холодній воді. Варимо м'ясо в одній каструлі: рульку - 2 годину, серце - 1 час. Нирки спочатку варимо окремо - кладемо в каструлю з холодною водою, варимо на повільному вогні; після закипання воду зливаємо і кладемо нирки до решти м'яса так, щоб варилися 40 хвилин. У процесі варіння додаємо сіль, перець, чилі і базилік.
сальтисон з субпродуктів - фото крок 2
Дрібно нарізаємо м'ясо. Нарізаємо болгарський перець кубиками, змішуємо з м'ясом і подрібненим часником.
сальтисон з субпродуктів - фото крок 3
Заливаємо бульйон з каструлі в миску з м'ясом і протикає м'ясо, перемішуємо його з бульйоном. Все що в каструлі кидаємо в тетрапак.
сальтисон з субпродуктів - фото крок 4
Вистилаємо каструлю ганчірочкою, заливаємо воду і ставимо в каструлю тетрапак. Вода повинна на 5-7 см нижче тетрапак. Ставимо на тетрапак банку або будь-який вантаж і варимо на повільному вогні. Засікаємо годину з моменту закипання води.
сальтисон з субпродуктів - фото крок 5
Витягуємо тетрапак, охолоджуємо його. Після цього залишаємо в холодильнику на на ніч. Щоб подати до столу, розрізаємо тетрапак.

Схожі рецепти