Рецепт Сальтисон з курки в мультиварці фото

Сальтисон з курки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Нещодавно спробував рецепт приготування сальтисона з курки в мультиварці. Дуже незвичайний смак, можна приготувати, якщо хочете чогось нового.

Опис приготування:

Основний інгредієнт сальтисона - куряче м'ясо і сік, який з нього випливає при гасінні. Але є ще маса нюансів. Нижче я виклав класичний рецепт сальтисона з курки в мультиварці.

1. Обробляє курку, промиваємо, складаємо в каструлю.

2. Додаємо чорний перець, лавровий лист, сіль. Ставимо режим"Гасіння" з 2 годину.

3. Тепер ставимо курку на сито так, щоб не пролити сік, він нам ще знадобиться. Вирізаємо м'ясо, кісточки викидаємо, вони нам не знадобляться.

4. Проціджуємо сік через марлю. Заливаємо в ємність мультиварки, засипаємо курку.

5. Додаємо 3 зубчики часнику. Їх треба або дрібно порізати, або видавити. Висипаємо желатин, розмішуємо. Знову ставимо режим"Гасити" з 2 годину.

6. Коли страва охолоне, кладемо його в холодильник. Десь через 12 годин сальтисон буде готовий до вживання.


  • Курка - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Чорний перець - 1 Чайна ложка
  • Желатин - 25 грам
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
Основний інгредієнт сальтисона - куряче м'ясо і сік, який з нього випливає при гасінні. Але є ще маса нюансів. Нижче я виклав класичний рецепт сальтисона з курки в мультиварці.

1. Обробляє курку, промиваємо, складаємо в каструлю.

2. Додаємо чорний перець, лавровий лист, сіль. Ставимо режим"Гасіння" з 2 годину.

3. Тепер ставимо курку на сито так, щоб не пролити сік, він нам ще знадобиться. Вирізаємо м'ясо, кісточки викидаємо, вони нам не знадобляться.

4. Проціджуємо сік через марлю. Заливаємо в ємність мультиварки, засипаємо курку.

5. Додаємо 3 зубчики часнику. Їх треба або дрібно порізати, або видавити. Висипаємо желатин, розмішуємо. Знову ставимо режим"Гасити" з 2 годину.

6. Коли страва охолоне, кладемо його в холодильник. Десь через 12 годин сальтисон буде готовий до вживання.

Схожі рецепти