Рецепт Сальтисон з рульки фото

Сальтисон з рульки
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На святковий стіл
Кількість порцій: 3
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Є дуже простий рецепт сальтисона з рульки. Це національне італійське блюдо, яке відмінно підійде в якості головної страви до столу.

Опис приготування:

Це простий рецепт сальтисона з рульки з фото. Якщо правильно відокремити шкіру від м'яса, ніяких складнощів з приготування не буде. Етапи:

1. Моєму рульку. Відокремлюємо шкіру від м'яса.

2. Шкіру потрібно відокремити начисто, щоб на ній не залишалося розрізів.

3. Дрібно нарізаємо м'ясо, додаємо сіль, перець, порізану моркву, видавлюємо або подрібнюємо часник в м'ясо.

4. Закидаємо все в шкірку.

5. Зашиваємо звичайною ниткою.

6. Кидаємо в рульку в каструлю з водою. Додаємо в воду цибулину, лавровий лист, перець горошок. Варимо близько години. Дістаємо рульку і ставимо під прес, поки вона не охолоне.


  • Свиняча рулька - 1 штука
  • Морквина - 0, 5 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Перець - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Цибулинка- 1 штука
  • Чорний перець горошей- 1 Чайна ложка
Це простий рецепт сальтисона з рульки з фото. Якщо правильно відокремити шкіру від м'яса, ніяких складнощів з приготування не буде. Етапи:

1. Моєму рульку. Відокремлюємо шкіру від м'яса.

2. Шкіру потрібно відокремити начисто, щоб на ній не залишалося розрізів.

3. Дрібно нарізаємо м'ясо, додаємо сіль, перець, порізану моркву, видавлюємо або подрібнюємо часник в м'ясо.

4. Закидаємо все в шкірку.

5. Зашиваємо звичайною ниткою.

6. Кидаємо в рульку в каструлю з водою. Додаємо в воду цибулину, лавровий лист, перець горошок. Варимо близько години. Дістаємо рульку і ставимо під прес, поки вона не охолоне.

Схожі рецепти