Сальтисон з рульки
(покроковий рецепт з фото)
Є дуже простий рецепт сальтисона з рульки. Це національне італійське блюдо, яке відмінно підійде в якості головної страви до столу.
Це простий рецепт сальтисона з рульки з фото. Якщо правильно відокремити шкіру від м'яса, ніяких складнощів з приготування не буде. Етапи:
1. Моєму рульку. Відокремлюємо шкіру від м'яса.
2. Шкіру потрібно відокремити начисто, щоб на ній не залишалося розрізів.
3. Дрібно нарізаємо м'ясо, додаємо сіль, перець, порізану моркву, видавлюємо або подрібнюємо часник в м'ясо.
4. Закидаємо все в шкірку.
5. Зашиваємо звичайною ниткою.
6. Кидаємо в рульку в каструлю з водою. Додаємо в воду цибулину, лавровий лист, перець горошок. Варимо близько години. Дістаємо рульку і ставимо під прес, поки вона не охолоне.
- Свиняча рулька - 1 штука
- Морквина - 0, 5 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 2 чайних ложки
- Перець - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Цибулинка- 1 штука
- Чорний перець горошей- 1 Чайна ложка
1. Моєму рульку. Відокремлюємо шкіру від м'яса.
2. Шкіру потрібно відокремити начисто, щоб на ній не залишалося розрізів.
3. Дрібно нарізаємо м'ясо, додаємо сіль, перець, порізану моркву, видавлюємо або подрібнюємо часник в м'ясо.
4. Закидаємо все в шкірку.
5. Зашиваємо звичайною ниткою.
6. Кидаємо в рульку в каструлю з водою. Додаємо в воду цибулину, лавровий лист, перець горошок. Варимо близько години. Дістаємо рульку і ставимо під прес, поки вона не охолоне.