Рецепт Сальтисон з печінки фото

Сальтисон з печінки
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Свинина , Печінка , Свиняча печінка
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На обід , На святковий стіл
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Рецепт цієї страви досить простий. Рекомендую приготувати сальтисон з печінки тим, хто любить м'ясні паштети.

Опис приготування:

Сальтисон з печінки - це аналог дуже смачного домашнього паштету. З легкістю ріжеться як ковбаса, але при бажанні можна намазати і на хліб. Добре виглядає на святковому столі. Замість сала ви, по бажанню, можете використовувати свинячу грудку. В будь-якому випадку, упевнений, сальтисон з печінки буде вам до смаку. Нижче - покрокова інструкція приготування.

  • Печінка - 300 грам (свиняча або яловича)
  • Сало - 300 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Крупа манна - 1 Ст. Ложка
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком (сіль і перець)
  • Часник - 2 зубчики
сальтисон з печінки - фото крок 1
Промийте і наріжте печінку кубиками. Так само ріжемо сало. Додаємо борошно, манну крупу, яєчні жовтки і подрібнений часник. Спеції за смаком, але раджу все ж додати.
сальтисон з печінки - фото крок 2
Ретельно все перемішайте.
сальтисон з печінки - фото крок 3
Викладаємо на харчову плівку майбутні ковбаски.
сальтисон з печінки - фото крок 4
Загортаємо фарш в плівку як на малюнку. Фіксуємо нитками.
сальтисон з печінки - фото крок 5
Варимо сальтисон в киплячій воді, близько двох годин. Вогонь невеликий.
сальтисон з печінки - фото крок 6
Готовий печінковий сальтисон остудіть. На ніч покладіть в холодильник. Смачного!

Схожі рецепти