Овочі з королівськими креветками
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший і швидкий спосіб приготування овочів з королівськими креветками для любителів морепродуктів. Виходить дуже смачне і корисне поєднання. Рекомендую спробувати це блюдо!
Таке блюдо підійде як для вечері в колі сім'ї, так і для святкового столу. Швидко, просто і дуже смачно!
- Королівські креветки - 350 грам
- Кабачок - 1 штука (або цукіні)
- Морква - 1 штука
- Квасоля - 200 грам (стручковая, свіжоморожена)
- Зелений горошок - 100 грам (свіжоморожений)
- Часник - 2 зубчики
- Червоний перець паприка - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Трави - 1 щіпка
Готуємо овочі і морепродукти.
Кабачок і моркву нарізаємо соломкою.
Обсмажуємо спочатку моркву.
Через 5 хвилин додаємо кабачок.
Потім додаємо стручкову квасолю, горошок і обсмажуємо разом з кабачком і морквою ще 5 хвилин.
Потім додаємо креветки, спеції, трави, паприка, чорний мелений перець, солимо за смаком і обсмажуємо ще 5-7 хвилин.
Блюдо готово! Смачного!