Рецепт Овочі по-вірменськи на багатті фото

Овочі по-вірменськи на багатті
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На природу
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 25 хв.

Пропоную вам приготувати на природі до м'яса нереально смачні овочі по-вірменськи на багатті. Це просто, корисно і смачно. Відмінний варіант гарніру або закуски для дорослих і дітей. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Овочі, приготовані за цим рецептом, виходять дуже соковитими і з неймовірним ароматом і смаком серпанок. Як зелені я використовую базилік, але підійде також кінза або петрушка. За бажанням можна збризнути овочі соком лимона.

  • Цибулина - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Зелень - За смаком
овочі по-вірменськи на багатті - фото крок 1
Ось такий невеликий набір овочів нам буде потрібно.
овочі по-вірменськи на багатті - фото крок 2
Підготуйте багаття. Нам потрібен відкритий вогонь.
овочі по-вірменськи на багатті - фото крок 3
Овочі вимийте, обсушити і викладіть на решітку або нанизати на шампури. Смажте, постійно перевертаючи, 5-7 хвилин.
овочі по-вірменськи на багатті - фото крок 4
Зніміть з вогню і трохи остудіть. Після очистіть від шкірки.
овочі по-вірменськи на багатті - фото крок 5
У салатник наріжте середніми кубиками цибулину.
овочі по-вірменськи на багатті - фото крок 6
Подрібніть перець.
овочі по-вірменськи на багатті - фото крок 7
Додайте нарізаний кубиками баклажан.
овочі по-вірменськи на багатті - фото крок 8
Додайте нарізаний помідор.
овочі по-вірменськи на багатті - фото крок 9
Додати сіль, поперчіть за смаком, полийте олією і додайте подрібнену зелень.
овочі по-вірменськи на багатті - фото крок 10
Акуратно перемішайте. Овочі по-вірменськи на багатті готові. Смачного!

Схожі рецепти