Овочі по-вірменськи на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 25 хв.
Пропоную вам приготувати на природі до м'яса нереально смачні овочі по-вірменськи на багатті. Це просто, корисно і смачно. Відмінний варіант гарніру або закуски для дорослих і дітей. Запам'ятовуйте!
Опис приготування:
Овочі, приготовані за цим рецептом, виходять дуже соковитими і з неймовірним ароматом і смаком серпанок. Як зелені я використовую базилік, але підійде також кінза або петрушка. За бажанням можна збризнути овочі соком лимона.
- Цибулина - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Солодкий перець - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Зелень - За смаком
Ось такий невеликий набір овочів нам буде потрібно.
Підготуйте багаття. Нам потрібен відкритий вогонь.
Овочі вимийте, обсушити і викладіть на решітку або нанизати на шампури. Смажте, постійно перевертаючи, 5-7 хвилин.
Зніміть з вогню і трохи остудіть. Після очистіть від шкірки.
У салатник наріжте середніми кубиками цибулину.
Подрібніть перець.
Додайте нарізаний кубиками баклажан.
Додайте нарізаний помідор.
Додати сіль, поперчіть за смаком, полийте олією і додайте подрібнену зелень.
Акуратно перемішайте. Овочі по-вірменськи на багатті готові. Смачного!