Овочі під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви віддаєте перевагу готувати смачну і корисну їжу, тоді поспішаю поділитися з вами цим чудовим варіантом, як зробити овочі під вершковим соусом.
Овочі під вершковим соусом в домашніх умовах - це і гарнір, і основне блюдо. Використовувати можна як свіжі, так і заморожені (абсолютно будь-які) овочі, які вам до смаку. Виходить дуже яскраве, апетитне блюдо. Просто пальчики оближеш!
- Морква - 2 штуки
- Зелений горошок - 200 грам
- Брокколі - 150 грам
- Кольорова капуста - 150 грам
- Вершки - 1.5 склянки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. В сотейник влейте сливки, надішліть на вогонь.
2. Поки вершки тужать на повільному вогні, вимийте, обсушити і розділіть на суцвіття брокколі і цвітну капусту. Потім викладіть їх в сотейник.
3. Потім вимийте, очистіть і наріжте тонко морква. В даному випадку використовуються заморожені овочі, що добре економить час. Викладіть моркву в сотейник, тушкуйте все на дуже повільному вогні близько 8 хвилин.
4. Тепер прийшов час додати зелений горошок.
5. А також - трохи солі.
6. За смаком додайте перець. Акуратно все перемішайте, тушкуйте ще 2-3 хвилини. Залежно від інгредієнтів, які ви використовуєте у цій простому рецепт овочів під вершковим соусом, час може бути трохи збільшено, щоб все як слід проготовілось.
7. Завершальним етапом стане ложка борошна, яка додасть страві потрібної консистенції.
8. Залишилося потримати блюдо на вогні ще пару хвилин, періодично помішуючи. І все: апетитні овочі під вершковим соусом в домашніх умовах можна пробувати.