Рецепт Овочі під вершковим соусом фото

Овочі під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершки
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , Корисний обід
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви віддаєте перевагу готувати смачну і корисну їжу, тоді поспішаю поділитися з вами цим чудовим варіантом, як зробити овочі під вершковим соусом.

Опис приготування:

Овочі під вершковим соусом в домашніх умовах - це і гарнір, і основне блюдо. Використовувати можна як свіжі, так і заморожені (абсолютно будь-які) овочі, які вам до смаку. Виходить дуже яскраве, апетитне блюдо. Просто пальчики оближеш!

  • Морква - 2 штуки
  • Зелений горошок - 200 грам
  • Брокколі - 150 грам
  • Кольорова капуста - 150 грам
  • Вершки - 1.5 склянки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
овочі під вершковим соусом - фото крок 1
1. В сотейник влейте сливки, надішліть на вогонь.
овочі під вершковим соусом - фото крок 2
2. Поки вершки тужать на повільному вогні, вимийте, обсушити і розділіть на суцвіття брокколі і цвітну капусту. Потім викладіть їх в сотейник.
овочі під вершковим соусом - фото крок 3
3. Потім вимийте, очистіть і наріжте тонко морква. В даному випадку використовуються заморожені овочі, що добре економить час. Викладіть моркву в сотейник, тушкуйте все на дуже повільному вогні близько 8 хвилин.
овочі під вершковим соусом - фото крок 4
4. Тепер прийшов час додати зелений горошок.
овочі під вершковим соусом - фото крок 5
5. А також - трохи солі.
овочі під вершковим соусом - фото крок 6
6. За смаком додайте перець. Акуратно все перемішайте, тушкуйте ще 2-3 хвилини. Залежно від інгредієнтів, які ви використовуєте у цій простому рецепт овочів під вершковим соусом, час може бути трохи збільшено, щоб все як слід проготовілось.
овочі під вершковим соусом - фото крок 7
7. Завершальним етапом стане ложка борошна, яка додасть страві потрібної консистенції.
овочі під вершковим соусом - фото крок 8
8. Залишилося потримати блюдо на вогні ще пару хвилин, періодично помішуючи. І все: апетитні овочі під вершковим соусом в домашніх умовах можна пробувати.

Схожі рецепти