Рецепт Овочеве рагу в казані фото

Овочеве рагу в казані
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

На своїй кухні я частенько готую рагу. Люблю це блюдо за те, що його можна зробити з різних інгредієнтів, просто нарізавши і потішив на вогні. Загалом, поділюся з вами перевіреним рецептом.

Опис приготування:

Для вас я підготувала просту покрокову інструкцію, в якій описано, як приготувати овочеве рагу в казані. Чому саме в казані? По перше, він великий, можна зробити відразу багато порцій. По-друге, у нього товсте дно, а значить інгредієнти не підгорять і не пристане. По-третє, в ньому можна готувати і на природі.

  • Білокачанна капуста - 500 грам
  • Кабачок - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Приправа - За смаком
овочеве рагу в казані - фото крок 1
Капусту дрібно наріжте. Додайте до неї сіль і обомніте її руками, щоб пішов сік. Картопля почистіть, промийте і наріжте кубиками. Кабачок наріжте шматочками. Якщо він молодий, то його можна не чистити.
овочеве рагу в казані - фото крок 2
Дрібно наріжте цибулю, а очищену моркву натріть на тертці. Обсмажте ці овочі в олії разом з томатною пастою, постійно помішуючи. Готуйте близько 15 хвилин.
овочеве рагу в казані - фото крок 3
Тепер візьміть казан. Викладіть овочі шарами: картопля, кабачки, капусту і зажарку, і знову повторіть шари. Влийте воду і масло. Гасіть під кришкою 10 хвилин. Потім перемішайте овочі і додайте сіль з приправами. Гасіть до м'якості картоплі і капусти. В кінці додайте подрібнений часник і зелень.
овочеве рагу в казані - фото крок 4
Подавайте рагу, розклавши його по порціях. Смачного!

Схожі рецепти